MANAGER: Darren Ferguson er for øyeblikket manager for Doncaster i League One. Tidligere har han ledet Preston og Peterborough.
MANAGER: Darren Ferguson er for øyeblikket manager for Doncaster i League One. Tidligere har han ledet Preston og Peterborough. Foto: Ben Stansall

Sir Alex' sønn klikket etter straffesituasjon: – Bør skyte dommerne

Nå beklager Darren Ferguson opptrinnet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Doncaster-manager Darren Ferguson – sønn av Sir Alex Ferguson – ble sendt på tribunen da laget hans ikke fikk straffe i sluttminuttene av kampen mot Plymouth.

Noen minutter på tribunen var ikke nok tid for Ferguson til å tenke seg om. På pressekonferansen etter kampen raste han mot dommerne i League One, ifølge Mirror.

– Det er det klareste straffesparket du kommer til å se. Målet er et klart frispark, og linjedommeren bare ler av det etter kampen. Jeg synes det er ekkel oppførsel, tordnet Ferguson etter kampen, og fulgte opp:

– Dommerne jobber deltid, og standarden er urovekkende. Formen de er i er en skam. Jeg har fått nok.

Deretter ble skotten spurt om hva han mener Det britiske fotballforbundet (FA) kan gjøre med situasjonen.

– Hva kan jeg gjøre? Skyte dem – det ville vært en god idé, foreslo han.

Dagen derpå står Doncaster-manageren frem som en angrende synder, og beklager dommerhetsen i en pressemelding. Det skriver BBC.

– Jeg angrer på hva jeg sa. Selv om det var klart for alle i rommet at det var en fleip, så er det verdt å understreke at kommentarene mine kom som et resultat av frustrasjon, uttaler Ferguson.