Dario Gol hevder at Real Madrid og Tottenham er i samtaler om en overgang for storscorer Harry Kane. Spissen har tidligere denne uken sagt at han blir værende i Spurs dersom klubben begynner å vinne trofeer.

– Så lenge klubben gjør det, er jeg fornøyd her, sa Kane ifølge Guardian.

Vi har garantert ikke hørt det siste om Alexis Sánchez. Ryktene går på at han blir Manchester City-spiller allerede i januar. Angivelig skal Ciy ha tilbudt Arsenal 220 millioner kroner og Sánchez en kontrakt på 2,7 millioner kroner i uken, skriver Guardian.

Mirror skriver at Liverpool kommer til å bruke pengene etter salget av Philippe Coutinho til å hente Borussia Dortmund-spiss Pierre-Emerick Aubameyang. Gaboneren er svært nær en overgang til Kina der både Guenghzou Evergrande og Beijing Guoan er interesserte, men Liverpool vil nå snyte dem for Aubameyang.

TyC Sports hevder ta Arsenal kommer til å betale utkjøpsklausulen og dermed sikre seg Boca Juniors' 21-årige kantspiller Cristian Pavon for 295 millioner kroner.

Ifølge Le Buteur ønsker Arsenal også å hente Riyad Mahrez til klubben i januar.

Spekulasjonene rundt Monacos Thomas Lemar er ikke ventet å avta i styrke. Både Arsenal og Liverpool kobles til franskmannen, og nå skriver Mirror at det vil koste minst 985 millioner kroner å sikre seg den 22-årige landslagsspilleren. Det er det samme Arsenal fikk tilslag på i sommer, men Lemar takket nei til en overgang.

Daily Mail hevder at Everton er favoritter til å sikre seg Arsenals Theo Walcott. Kantspillerens gamleklubb Southampton skal også være interesserte.

ESPN skriver at Sevilla ønsker å hente Chelsea-spiss Michy Batshuayi på lån.

Zlatan Ibrahimovic kan være ferdig i Manchester United allerede før sesongen er over, hevder Yahoo. Spill i Kina eller USA en mulighet for svensken.

Gazzetta dello Sport melder at Manchester United er enig med PSG om kjøp av brasilianeren Lucas Moura, men klubbene har ikke kommet til enighet om overgangssum.