Alexis Sánchez kan fort ende opp med å forlate Arsenal allerede i januar. Guardian melder at Manchester City kommer til å legge inn et bud på rundt 330 millioner kroner - selv om kontrakten med Arsenal går ut til sommeren. Skaden til Gabriel Jesus har fått Pep Guardiola til å ønske seg Sánchez med en gang i steden for å vente til han er gratis i sommer. City var i ferd med å signere Sánchez i forrige overgangvindu, men avtalen falt gjennom da Arsenal ikke klarte å signere sin ønskede erstatter.

Mirror skriver samtidig at Arsenal skal være villig til å la Sánchez forlate klubben dersom prisen er riktig. Gunners ønsker å få et mulig salg i boks så raskt som mulig, slik at man har tid til å hente inn en erstatter for chileneren.

En det blir snakket mye om i forbindelse med Arsenal og Sánchez-erstatter er Monacos Thomas Lemar. Franskmannen var sterkt ønsket av Arsenal også før sesongen, men nå går trener Leonardo Jardim ut og avfeier ryktene om at den offensive midtbanespilleren blir solgt i dette overgangsvinduet, skriver L'Equipe.

Dario Gol melder på sin side at Arsenal er interessert i Barcelonas Ivan Rakitic. Det samme skal Liverpool være.

Også Francis Coquelin kan være på vei bort fra Arsenal i januar. Mirror skriver at West Ham er blant de aktuelle klubbene. Valencia nevnes også.

Manchester City skal også ha fornyet sin interesse for West Bromwich-stopper Jonny Evans, skriver Guardian. Arsenal følger også med på den tidligere Manchester United-spilleren.

Chelsea skal igjen være ute etter å hente Juventus-vingback Alex Sandro. Telegraph melder at den italienernes ønskede pris for Alex Sandro skaper utfordringer for Chelsea. Serie A-giganten ønsker seg rundt 650 millioner kroner for brasilianeren. Det snakkes også om at Chelsea vil styrke seg på spissplassen med muligheten for at Michy Batshuayi kan forlate klubben på lån. Christian Benteke og Andy Carroll nevnes som mulige andrevalg bak Álvaro Morata.

BBC skriver at Everton kan komme til å kvitte seg med flere spillere. Etter signeringen av spissen Cenk Tosun spøker det for fremtiden til Omar Niasse på Goodison Park. 27-åringen har tiltrukket seg interesse fra både Brighton, Crystal Palace og West Brom etter seks scoringer denne sesongen. Også sommersigneringene Sandro Ramírez og Davy Klaassen kan være ferdige i klubben. Sandro blir koblet til Valencia og Sevilla.

Kelechi Iheanacho kan være historie i Leicester etter å ha floppet etter overgangen fra Manchester City. Spissen har slitt med å etablere seg i startelleveren, og The Sun melder at Leicester er villige til å ta et stort økonomisk tap for å kvitte seg med nigerianeren.

Express skriver at West Ham nærmer seg en overgang for Newcastles midtbanespiller Jonjo Shelvey for 130 millioner kroner.