Manchester United sikler etter Atético Madrids Antoine Griezmann. Ifølge Mirror er det eneste som kan lokke franskmannen til å takke nei til Barcelona og dra til United en ukelønn på 4,3 millioner kroner. Ønsket er at Griezmann kommer til Old Trafford i sommer.

Liverpool er allerede i gang med å sikte seg inn på en erstatter for Philippe Coutinho. Ifølge Mirror er Monacos franske midtbanespiller Thomas Lemar gjort til klubbens førstevalg, og Liverpool ønsker at en overgang skal gå gjennom nå i januar. I sommer forsøkte Arsenal å hente den franske landslagsspilleren, men en overgang ble ikke noe av. Monaco har også vært klare på at de ikke ønsker å selge nøkkelspilleren nå i januar. En god slump penger fra Liverpool kan imidlertid endre på det standpunktet.

Sky Sports skriver imidlertid at Liverpool ikke kommer til å prøve seg på Lemar i januar.

Telegraph skriver samtidig at Liverpool ønsker å hente Naby Keita til klubben nå. RB Leipzig-spilleren blir etter planen Liverpools eiendom etter sesongen. Salget av Coutinho har imidlertid forsterket ønsket om å fremskynde overgangen.

Algeriske Lebuteru.com skal Liverpool ønske seg Leicesters Riyad Mahrez.

Manchester United skal ifølge Caught Offside har innledet samtaler med Chelsea med mål om å hente David Luiz.

Real Madrid gjør seg klar til en rekke storsigneringer til sommeren. Sky Sports skriver at Chelsea-duoen Eden Hazard og Thibaut Courtois er klubbens mål til sommeren. Belgierne har ennå til gode å forlenge kontraktene sine med Chelsea, og all den tid det ikke skjer vil spekulasjonene rundt deres fremtid vedvare. Det ryktes også at Harry Kane er på Real Madrids radar, men at storscoreren er et langsiktig mål.

Manchester City kommer til å legge inn et bud på omtrent 275 millioner kroner på Alexis Sánchez, skriver Mirror.