Se video av de første bildene av Coutinho i Barcelonas farger øverst!

Philippe Coutinho ankom Barcelona lørdag kveld etter at den katalanske storklubben kom til enighet med Liverpool om en overgang på 1,6 milliarder kroner.

Ifølge Mundo Deportivo fikk ikke Coutinho se sine nye lagkamerater leke seg til 3-0-seier over Levante fra tribuneplass, men få timer senere var han på plass på Camp Nou og ble for første gang avbildet i Barcelonas farger. Mandag er den offisielle presentasjonen av 25-åringen.

Liverpool-manager Jürgen Klopp mente de hadde gjort alt for å overbevise Coutinho om å bli værende, men at brasilianeren allerede i fjor sommer var «desperat» etter å få drømmeovergangen sin til Barcelona.

The Telegraph skriver at Coutinho betalte mer enn 130 millioner kroner av egen lomme for å få gjennomført overgangen. Det måtte til for at Liverpool fikk sitt priskrav.

– Jeg er allerede her, og det er en drøm som går i oppfyllelse. Jeg håper å se deg under presentasjonen i morgen, sier Coutinho i en video Barcelona har delt på Instagram.

Barcelona klarte seg fint uten Coutinho mot Levante, men Barcelonas trener gleder seg til å få den tidligere Inter-spilleren med i troppen.

– Vi håper at han kan tilføre oss mange nye egenskaper. Han scorer og slår målgivende pasninger. Spesielt offensivt kan han hjelpe oss og gi oss nye muligheter. Vi har fulgt ham i lang tid, sier Ernesto Valverde, ifølge Sport.

Det spekuleres i hvem Liverpool kommer til å bruke pengene på, og The Telegraph skriver at de håper å overtale RB Leipzig til å slippe Naby Keïta et halvt år før tiden. Midtbanespilleren ble kjøpt i fjor sommer, men slutter seg ikke til klubben før neste sommer. Skulle ikke Klopp få tak i Keïta allerede nå, kan han komme til å vente til sommeren før han foretar seg.

Thomas Lemar står øverst på ønskelisten, men Monaco ønsker ikke å selge franskmannen i januar, melder The Times, som også skriver at Klopp ikke kommer til å signere noen om det ikke er mulig å sikre seg førstevalgene.