Overgangsvinduet i januar er åpent, og engelske og internasjonale sportsaviser flommer over av overgangsrykter.

Her er søndagens rykter:

Bare formaliteter gjenstår før Liverpool signerer Riyad Mahrez. 26-åringen skal gjennom medisinsk sjekk på Anfield i løpet av søndagen. Det er ikke kjent hvor mye Liverpool betaler i overgangssum, skriver Bein Sports.

Det er imidlertid ikke den eneste spilleren som er ønsket på Anfield. Etter Philippe Coutinhos salg til Barcelona vil Liverpool gjøre sitt ytterste for å sikre seg Monacos 22 år gamle playmaker Thomas Lemar i sommer. Det skriver Liverpool Echo.

Arsenal nærmer seg et kjøp av den tidligere Manchester United-spilleren Jonny Evans. 30-åringen, som nå spiller for West Brom, vil koste 250 millioner kroner, skriver Sun on Sunday.

Manager Mauricio Pellegrino bekrefter at Southampton håper å hente Arsenals Theo Walcott tilbake til klubben, opplyser ESPN.

Derby-manager Gary Rowett og Irland-sjef Martin O'Neill kjemper om å erstatte Mark Hughes som manager i Stoke. Det melder lokalavisen Stoke Sentinel.

Bayern München-sjef Jupp Heynckes utelukker å selge midtbanespilleren Arturo Vidal til Chelsea i løpet av januarvinduet, ifølge Mail on Sunday.

Juventus-sjef Giuseppe Marotta gjør det klart at klubben ikke har noen planer om å selge den argentinske superstjernen Paulo Dybala i sommer, skriver Football Italia.

Manchester United kaster seg inn i jakten på Juventus-spilleren Alex Sandro. Chelsea er også ute etter spilleren, skal en tro Calciomercato.com.

Newcastle har kommet med en forespørsel om å hente den 25 år gamle Liverpool-spissen Danny Ings på lån, hevder Sunday Mirror.

Bournemouth-manager Eddie Howe forventer at den 29 år gamle angriperen Lewis Grabban forlater klubben i januar. Det skriver Bournemouth Echo.