ISKALDT FORHOLD: Antonio Conte (t.v.) og José Mourinho har fyrt løs mot hverandre.
ISKALDT FORHOLD: Antonio Conte (t.v.) og José Mourinho har fyrt løs mot hverandre. Foto: Oli Scarff

Ordkrigen fortsetter: – Han er en liten mann

Chelsea-manager Antonio Conte fyrer løs mot José Mourinho i nytt intervju.

Chelsea klarte bare 0-0 borte mot Norwich i FA-cupens tredje runde og må ut i omkamp. Etter kampen ble manager Antonio Conte spurt om Manchester Uniteds José Mourinhos siste stikk.

– Det er vanskelig å svare på de kommentarene. Målet hans er å skade en annen person, og da mener jeg at du er en liten mann. Vi kjenner ham og fortiden hans, og det er alltid det samme, sier den italienske manageren til BT Sport.

– Han var en liten mann i fortiden, han er en liten mann i dag og kanskje forblir han er en liten mann i fremtiden.

Mourinho dro fredag opp Antonio Contes tidligere utestengelse for kampfiksing.

– Jeg trenger ikke å høre Chelseas manager si at jeg har gjort feil i fortiden og kommer til å gjøre nye feil i fremtiden. Det jeg kan si er at jeg aldri har vært utestengt for kampfiksing, sa Mourinho etter å ha slått ut Derby av FA-cupen med 2-0 fredag kveld.

Conte mener også at Mourinho er falsk.

– Jeg husker han fornærmet Claudio Ranieri for engelsken hans. Da Ranieri fikk sparken, sendte han en trøye til Ranieri. Han er falsk, sier han.

Conte ble spurt om han forventer at ordkrigen fortsetter.

– Livet går videre, og jeg bryr meg ikke om ham. Når vi spiller mot Manchester United er det en god mulighet til å oppklare ting, svarte han.

The Times' anerkjente fotballjournalist Henry Winter skriver på Twitter at managerforeningen bør gripe inn og sørge for mekling mellom managerne.

– Fornærmelsene mellom ledende managere skader dem og fotballen, mener Henry Winter.

TV 2s Premier League-ekspert har fulgt med på ordkrigen den siste tiden.

– Det er barnslig og litt gøy å følge med på. Det morsomste er at man får se jævelen i Conte, for han har vært veldig høflig og hyggelig i alt han har gjort. Mourinho treffer en nerve hos Conte, sier Simen Stamsø Møller.

– Jeg synes det er morsomt å se at det er på grensen til hat her og der, for det er ganske kjedelige intervjuer vanligvis. Det skader ikke noen av lagene, så de får bare holde på. Det gir kanskje bare en ekstra piff i kampene mot Chelsea og Manchester United, fortsetter han.