Sagosen i bedring – med til Frankrike

Sander Sagosen er i ferd med å bli bedre og blir med håndballgutta til Frankrike onsdag.

Se Frankrike - Norge i Golden League på TV 2 og Sumo torsdag kl. 18.30!

En gladmelding til norske håndballtilhengere: Sander Sagosen (22) er på bedringens vei og sitter seg på flyet sammen med resten av laget til Paris onsdag.

– Han er bedre i dag enn i går. Han er feberfri og blir med nedover. Han kommer ikke til å trene i dag. Han kommer mest sannsynlig ikke til å spille mot Frankrike, sier landslagssjef Christian Berge til TV 2 på Gardermoen.

Sagosen fikk feber og en halsbetennelse på vei fra Frankrike til Norge tirsdag. Han sto over pressemøtet og treningen og lå til sengs nesten hele tirsdag.

– Formen er stigende. Jeg har fått litt medisiner og fått kommet meg litt opp i ringene igjen. Det er bedre, sier Sagosen til TV 2 like før avreise til Frankrike.

Sagosen spiller etter alle solemerker ikke mot Frankrike i Golden League torsdag, men er aktuell til kampene mot Danmark og Egypt. Disse spilles lørdag og søndag. Trolig er Sagosen tilbake i trening fredag.

Planen var uansett at Sagosen skulle stå over en av de tre kampene for å minske belastningen før Norge EM-åpner mot Frankrike fredag neste uke.

– Det er ikke noen vits å starte for tidlig. Vi må ta tiden jeg trenger, så får jeg komme meg på beina 100 prosent. Så tar vi det derfra. Håndballformen har vært grei i høst og vinter, så det skal bli bra, sier Sagosen.