– Coutinho er sikker på at han har spilt sin siste kamp for Liverpool

Philippe Coutinho tror han er ferdig i Liverpool, melder The Times.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er den vanligvis velinformerte journalisten Paul Joyce som skriver at Coutinho er på vei bort.

Se Liverpool slå Burnley 2-1 uten Coutinho i videovinduet øverst.

De siste dagene har Barcelona-ryktene for alvor blusset opp igjen, spesielt etter at den lille brasilianeren måtte stå over seriekampen mot Burnley med det klubben omtalte som et «vondt lår.»

Der Liverpool og Jürgen Klopp i sommer var svært klar på at Coutinho ikke var til salgs, uansett pris, er tonen nå mindre bastant.

– Åpenbart at Coutinho vil bort

Den Barcelona-baserte avisen Sport meldte tirsdag ettermiddag at Coutinho ikke kom til å ikle seg den røde drakten igjen, og den spanske journalisten Guillem Balague skrev også dette på Twitter:

– Coutinho blir ikke «frisk» til fredagens kamp mot Everton (i FA-cupen).

Han får støtte av Joyce i The Times:

– Det er grunn til å bekymre seg for at dette er et problem som vil vedvare så lenge transfervinduet er åpent, skriver den britiske journalisten. Coutinho spilte heller ikke for klubben i sommer mens Barcelona-ryktene pågikk. Den gang ble det forklart med en ryggskade.

– Det er åpenbart at Coutinho ønsker å forlate Liverpool i dette transfervinduet, skriver Joyce.

– Coutinho forbereder seg allerede på å ta farvel med klubben han kom til fra Inter Milan for 8,5 millioner pund i januar 2013, men Barcelona må nå vise at de mener alvor med å følge opp de tre budene som de fikk avslag på i sommer.

Joyce skriver videre at Barcelona trolig må legge nærmere 1,5 milliarder kroner på bordet for å lokke Liverpool-ledelsen til å gi slipp på sin juvel.

Klopp uinteressert i Nike-skandalen

Coutinho-ryktene skjøt fart lørdag kveld da Nike averterte for Barcelona-drakter med Coutinho-trykk i deres offisielle nettbutikk. Liverpool-manager Jürgen Klopp ble spurt om saken på tirsdagens pressekonferanse:

– Jeg hørte om det. Jeg kan si at jeg kunne ikke vært mindre interessert i noe som helst i hele verden. Noen fortalte meg det og jeg tenkte: «Wow, for en kjempesak», sa en smått oppgitt tysker.