POSERER: Cristiano Ronaldo.
POSERER: Cristiano Ronaldo. Foto: https://twitter.com/Cristiano

– Ronaldo har levert liste med krav til klubbpresidenten

Cristiano Ronaldo har tatt til sosiale medier og sendt en nyttårshilsen til sine følgere. Samtidig skal han levert en liste med krav til Real Madrid-president Florentino Perez.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Cristiano Ronaldo har lagt ut et bilde der han poserer med sine troféer – inkludert sine fem Ballon d’Or-priser – i sin hjemby Madeira.

Real Madrids superstjerne har feriert i hjembyen under vinterpausen i La Liga.

Sammen med bildet har Ronaldo skrevet en nyttårshilsen til sine 67 millioner følgere på Twitter.

– Da jeg spilte fotball i gatene i Madeira og drømte om å nå toppen trodde jeg ikke at jeg kunne ta et bilde som dette. Jeg vil dedikere dette øyeblikket til min familie, venner, mine lagkamerater, trenere og klubben. Og en spesiell takk til fansen. Disse troféene er også deres, skriver Ronaldo.

– Har levert liste med krav til presidenten
Real Madrid matte imidlertid se seg slått av Barcelona I El Clasico like før jul, og Cristiano Ronaldo er fast bestemt på å skyte Real Madrid tilbake til toppen i 2018.

Ifølge The Daily Mirror, som siterer spanske medier, skal Ronaldo derfor ha levert en liste til Real Madrid-president Florentino Perez med krav om hva den spanske gigantklubben bør gjøre på overgangsmarkedet i januar.

Zinedine Zidanes menn er hele 14 poeng bak erkerival Barcelona på tabellen, og Cristiano Ronaldo skal i brevet til Perez ha gjort det klart at Real Madrid trenger mer dybde i troppen.

Ronaldo skal blant annet ha gjort det klart at han mener Real Madrid bør styrke troppen på keeperplassen. Athletic Bilbao-keeper Kepa Arrizabelaga er en av keeperne som er blitt koblet til Real Madrid den siste tiden.

– Vil sprenge banken for å hente stjerner til sommeren
Diario Gol hevder samtidig at Ronaldo skal ha gitt uttrykk for at Real Madrid må styrke troppen i forsvarsrekken.

Spanske medier har også lenge spekulert i at Real Madrid kommer til å kjøpe en ny, offensiv stjerne til sommeren. Tottenham-stjernen Harry Kane, Chelseas Eden Hazard og Juventus-stjernen Paulo Dybala er spillere som Real Madrid vurderer å sprenge banken for å hente etter sesongen.