Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se hendelsen Ashley Young utestenges for i vinduet øverst!

Manchester United-profil Ashley Young er utestengt i tre kamper for albuen han ga Dusan Tadic.

Det melder BBC.

Den omskolerte spilleren ble siktet av Det engelske fotballforbundet (FA) for voldelig oppførsel, og aksepterte anklagen. 32-åringen mente straffen var for streng, men fikk ikke medhold.

Dermed mister han Manchester Uniteds kamper mot Everton, Derby i FA-cupen og Stoke. Young er tilgjengelig igjen til oppgjøret mot Burnley 20. januar.

Swansea-spiller Kyle Naughton må også stå over tre kamper, melder Sky Sports. Høyrebacken stemplet Stefano Okaka i 2-1-seieren over Watford 30. desember, og Swansea bestemte seg for å ikke anke saken.

Dermed må Naughton, som har startet samtlige ligakamper for tabelljumboen, stå over ligakampene mot Tottenham og Newcastle, samt oppgjøret mot Wolverhampton i FA-cupen.

– Jeg forventet ikke det fra ham

Young albuet Tadic i mageregionen da Manchester United forsvarte et hjørnespark. Det forbauset serberen.

– Han albuet meg, og jeg spurte ham: «Hvorfor gjorde du det?», fortalte Tadic etter kampen.

– Jeg forstår det ikke. Jeg kan falle der, men det var virkelig rart – jeg hadde ikke forventet det fra ham, sa serberen, som mente Young burde blitt utvist.

– Massiv krise

Medisinsk overhode i FC København, Dave Cosgrave, var raskt ute med å spå karantene på Young da han fikk se TV-bildene.

– Det siste Mourinho trenger nå er å miste backen sin, sa Cosgrave i TV 2s Premier League-studio, og fortsatte:

– Det er massiv krise for José Mourinho. Kampene hoper seg opp, han har mange skader, det er en karantene i vente, han har et medisinsk problem med spissen sin (Lukaku journ. anm) og den store løven (Zlatan) er ute i én måned. Jeg aner ikke hvordan han skal håndtere de neste 48 timene, sa han og siktet til bortekampen mot Everton som spilles allerede 1. januar.