Young siktet for voldelig oppførsel

Manchester United-profilen ga Dusan Tadic en albue under lørdagens kamp. Swanseas Kyle Naughton har også havnet i FAs søkelys.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se video av hendelsen i vinduet øverst!

Ashley Young siktet for voldelig oppførsel av FA. Det melder Sky Sports.

Han har inntil klokken 18.00 norsk tid søndag på å svare på anklagen. Med mindre en eventuell anke får medhold, vil backvikaren bli utestengt i tre kamper.

I så fall mister han oppgjørene mot Everton og Stoke i ligaen, og Derby i FA-cupen.

Det var da Manchester United forsvarte et Southampton-hjørnespark hendelsen skjedde. Ashley Young ga Dusan Tadic en albue i mageregionen, og TV 2s kommentator var rask med å spå utestengelse på mannen med den gode innleggsfoten.

– Det er ikke så ulikt den Burnleys James Tarkowski fikk tre kamper for mot Brighton, da han albuet Glenn Murray. Det var også en situasjon som ble fanget av TV-kameraene, og ikke av dommerteamet. Denne tror jeg kommer til å bli sett på i etterkant, sa Kasper Wikestad.

Swansea-forsvarer Kyle Naughton er også siktet for voldelig oppførsel. Høyrebacken stemplet Watfords Stefano Okaka, noe dommerne ikke fikk med seg. Han har valgt å akseptere en straff, noe som betyr at han mister tabelljumboens kamper mot Tottenham og Newcastle, samt Wolverhampton i FA-cupen.