Jesus oppløst i tårer – De Bruyne ut på båre

En knust Gabriel Jesus måtte byttes ut med skade mot Crystal Palace. På overtid ble vondt til verre for Manchester City med Kevin De Bruyne ut på båre.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Både Gabriel Jesus og Kevin De Bruyne måtte ut med skader i det målløse oppgjøret med Crystal Palace, og etter kampen kunne Manchester City-manager Pep Guardiola bekrefte at én til to måneder venter på sidelinjen for Jesus. For De Bruyne er det fortsatt usikkert.

Gabriel Jesus landet nærmest i spagaten etter en duell mot Crystal Palace etter ti minutter spill, og Manchester Citys spiss hadde tydelige smerter og måtte ha behandling. Likevel klarte han å fortsette – men midtveis i omgangen var det slutt.

– Det ser ikke helt bra ut for Jesus. Det er måten han lander og sklir på – han kan ha strukket en muskel på innsiden av låret. Eller kneet, det er enda verre i så fall, sa TV 2s Premier League-kommentator Kasper Wikestad.

Jesus haltet av banen, oppløst i tårer. Det skjedde like etter at Crytal Palace-kaptein Scott Dann ble båret av banen etter å landet forkjært etter et sammenstøt med Kevin De Bruyne.

– Kneskader er noe drit. Det kommer et VM til sommeren, og vi får håpe det ikke tenker at det kan ryke, kommenterte Kasper Wikestad.

Vondt ble til verre for Manchester City da Kevin De Bruyne ble stygt taklet av Jason Puncheon på overtid. Begge spillerne måtte ut på båre i kampen som endte målløst og er Citys første ligakamp uten seier siden runde to. Dermed stoppet seiersrekken på 18 kamper.

Sergio Agüero kom inn for Gabriel Jesus og traff stolpen umiddelbart.

– Vi ser ofte mange skader i disse periodene i slutten av desember og januar med mange kamper. Gabriel Jesus har ikke hatt det aller tøffeste kampprogrammet. Det var åtte dager siden han spilte da han fikk 80 minutter mot Newcastle, sa TV 2s Premier League-kommentator.