MANER TIL TÅLMODIGHET: Paulinho mener at Philippe Coutinho må være tålmodig i Liverpool. Samtidig oppfordrer han landsmannen til å komme til Barcelona.
MANER TIL TÅLMODIGHET: Paulinho mener at Philippe Coutinho må være tålmodig i Liverpool. Samtidig oppfordrer han landsmannen til å komme til Barcelona. Foto: Natacha Pisarenko

– Du kommer ikke til å angre

Paulinho gjør et forsøk på å lokke landsmannen Philippe Coutinho til Barcelona.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jakten på Philippe Coutinho virker ikke å være over i Barcelona. Paulinho gjør nå sitt for å friste sin brasilianske landsmann med en overgang til katalanerne.

Kom til oss, du vil ikke angre, er budskapet fra 29-åringen.

– Jeg spøker om at folk allerede er på utkikk etter et hus til ham. Jeg forsøker å gi ham den grunnleggende informasjonen, det viktigste for ham og familien. Fordi tiden han bodde her var ikke nok til å bli kjent med byen, men han vet at Barcelona er en veldig god by som har mye å tilby ham og familien, sier Paulinho til mundodeportivo.com ifølge Independent.

– Du må tenke på avgjørelsen du skal ta. Jeg tenker at dersom du har muligheten til å komme, kommer du ikke til å angre.

Barcelona lå langflate etter Coutinho i sommer, men Liverpool nektet hardnakket på å selge sin brasilianske juvel til tross for snakk om overgangssummer godt over én milliard kroner og et ønske om å dra fra playmakeren.

– Jeg råder Coutinho til å være tålmodig. Han kan ha blitt frustrert over ikke å ha fått muligheten til å dra i sommer. Jeg levde gjennom det samme da jeg var i Kina. Vær tålmodig, sier Paulinho ifølge Mirror.

Oppstyret virker likevel ikke å ha rokket ved Coutinhos prestasjoner på fotballbanen. Etter en litt trøblete sesongstart preget av skader har det løsnet. På 13 kamper har 25-åringen scoret sju ganger og demonstrert hvorfor han regnes som en av verdens beste i sin posisjon og verdsettes så høyt av de røde på Merseyside - og i Barcelona.

– Han kan spille to eller tre posisjoner, og jeg tror at det vil hjelpe treneren og spillerne. Nå må jeg bare oppfordre til at det (en overgang journ.anm) skal skje, sier Paulinho.