FERDIG: Magnus Wolff Eikrem jubler for scoring i Allsvenskan-kampen mot Helsingborg i 2015. Foto: Andreas Hillergren / TT / NTB scanpix
FERDIG: Magnus Wolff Eikrem jubler for scoring i Allsvenskan-kampen mot Helsingborg i 2015. Foto: Andreas Hillergren / TT / NTB scanpix

Wolff Eikrem ferdig i Malmö

Nordmannen forlater Allsvenskan-klubben etter tre sesonger.

Det bekrefter Malmö FF på sine hjemmesider. 27-åringens kontrakt går ut ved årsskiftet, og den vil ikke bli fornyet.

– Mine tre år i Malmö har vært en fremgangsrik tid for klubben. Å få vinne så mye sammen med kompisene i spillergruppen har vært fantastisk. Jeg vil takke supporterne for deres magiske støtte og alle lagkamerater som har støttet meg, sier Wolff Eikrem til mff.se.

I 2016 noterte moldenseren seg for 15 målgivende pasninger. Det er det ingen andre som har klart å matche i Allsvenskan.

– Han har hatt tre gode år hos oss. I 2016 hadde han en rolle som passet ham veldig bra, og den sesongen var helt klart høydepunktet, sier sportssjef Daniel Andersson.

– De andre årene har det vært litt vanskeligere å finne den samme rolle på grunn av lagets spillesystem, men han har bidratt sterkt til fremgangen vi har hatt, sier sportssjefen.

I løpet av sine tre år i klubben har nordmannen vært med på å vinne to ligatitler. De lyseblå kvalifiserte seg også for gruppespillet i Mesterligaen i 2015.

– Man prater mye om at vinnerkulturen sitter i veggene her og det gjør den virkelig. Man merker det med en gang man kommer til stadion og går inn i garderoben. Her skal vi vinne, sier 27-åringen.

Totalt står midtbanespilleren med 66 ligakamper, tolv mål og 28 assists i Malmö-trøyen.