TIL BYRIVALEN? Arsenal håper at David Luiz blir i London.
TIL BYRIVALEN? Arsenal håper at David Luiz blir i London. Foto: Frank Augstein

Fotballryktene: – Arsenal planlegger sjokkbud på Luiz

Og tre toppklubber kjemper om signaturen til Wilfried Zaha.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester City er klar for å gi Arsenal og Chelsea kamp om signaturen til Wilfried Zaha. Det skriver Daily Mirror. Crystal Palace-spilleren, som har en fortid i Manchester United, vil koste rundt 450 millioner kroner.

Arsenal vurderer å legge inn et bud på byrival Chelseas midtstopper David Luiz. Det skriver Daily Express. Arsenal vil bruke 335 millioner kroner på brasilianeren, som for tiden er skadet. Britisk presse har lenge spekulert i om Luiz og manager Antonio Conte er havnet på kant med hverandre.

Telegraph melder at Arsenal også skal ha utpekt tidligere Gunners-spiller Mikel Arteta - for tiden læregutt under Pep Guardiola i suverene Manchester City - som klubbens førstevalg hvis Arsene Wenger noen gang gir seg som manager. Det gjenstår å se om det faktisk skjer.

Real Madrid er i forhandlinger med Chelsea om en overgang for Eden Hazard. Det hevder Diario Gol. En hake ved Hazard-overgangen er at stjerneskuddet Marco Asensio har fortalt Real Madrid at han forlater klubben om Hazard kommer. Det er musikk i ørene til Pep Guardiola og Manchester City.

Antoine Griezmann har satt fyr på sosiale medier søndag kveld etter at han publiserte et bilde på twitter. Bildet viser Griezmann farget mørk og i en basketballdrakt med en basketball under armen. I bildeteksten skriver Atlético Madrid-stjernen «80-tallsfest» og assosiasjonene går til showlaget Harlem Globetrotters. Stemningen ble imidlertid alt annet enn festlig av oppdateringen. Det bryr ikke Barcelona seg om. Ifølge 5 live kan franskmannen allerede være klar for den katalanske storklubben.

Borussia Dortmund seiler opp som favoritter til å sikre seg Henrikh Mkhitaryan. Armenerens opphold i Manchester United har utviklet seg til et mareritt, og nå vil gamleklubben gi Mkhitaryan en ny start, skriver Independent. Inter er også interessert i angriperen. Manchester United vil kreve rundt 390 millioner kroner for Mkhitaryan, skriver Daily Mail.

Chelsea-manager Antonio Conte har fortalt Chelseas rivaler at de ikke kan tillate at Virgil van Dijk forsvinner til Manchester City. Conte er redd for at City blir enda mer suverene enn de allerede er. Samtidig har Southampton-manager Mauricio Pellegrino fortalt styret i klubben at de må styre unna fristelsen å selge van Dijk i januarvinduet.

West Ham planlegger å sette inn et støt for å sikre seg Liverpool-spissen Danny Ings og Bournemouths midtbanespiller Harry Arter. Det skriver Daily Star.

Arsenal vil prøve seg på Readings akademi-sjef Lee Herron. Planen er at Herron skal jobbe under Per Mertesacker neste sesong, skriver Metro.

Barcelona-spiss Luiz Suarez ønsker Philippe Coutinho velkommen til klubben. Det skriver Liverpool Echo. Det har lenge vært en dårlig skjult hemmelighet at Coutinho ønsker seg til Barcelona. En overgang kan skje neste sommer.

Jürgen Klopp avviser at det er aktuelt at RB Leipzigs midtbanespiller Naby Keita blir en del av Liverpool allerede i januar. 22-åringen blir Liverpool-spiller neste sommer.

Lazios midtbanespiller Sergej Milinkovic-Savic har uttalt at han «ikke bryr seg» om at manchester United har fulgt ham tett de seneste ukene. Det skriver Mediaset Premium.