Hylles for reaksjonen da Coutinho fikk nytt Barcelona-spørsmål

Alex Oxlade-Chamberlain kuppet intervjuet da Philippe Coutinho ble spurt om egen fremtid.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Arsenal mot Liverpool på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo fredag fra klokken 20.00. Kampstart kl. 20.45.

Se Oxlade-Chamberlain gripe inn på spørsmålet til Coutinho i videovinduet!

Philippe Coutinho ønsket seg til Barcelona i sommer, og den katalanske storklubben tilbudte store penger for å sikre seg teknikeren, men Liverpool nektet å selge.

Det er bare to uker til overgangsvinduet åpner, og Barcelona skal fortsatt ønske å sikre seg Coutinho, som selv ikke har utelukket en overgang til La Liga-lederne.

Coutinho scoret sømdag sitt mål nummer 50 for Liverpool og spilte en meget god kamp i 4-0-seier over Bournemouth. Etter kampen ble han spurt om sitt egen fremtid i et sprudlende Liverpool-lag.

– Jeg har alltid sagt det samme, og det er at jeg nyter øyeblikket, koser meg med fotballen og gjør mitt beste for laget, svarte Coutinho, før Alex Oxlade-Chamberlain la armen rundt lagkameraten og begynte å snakke.

– Phil er Liverpool-spiller for øyeblikket og han spiller virkelig godt for oss. Denne sesongen har han vært den best profesjonelle spilleren jeg har sett. Han har vært toppkvalitet siden begynnelse, og hver gang han er på banen gjør han sitt beste for klubben. Det er det viktigste, sa Oxlade-Chamberlain.

– Det er ikke rettferdig å stille de spørsmålene, fortsatte engelskmannen.

Reaksjonen får både journalister og fans til å hylle Oxlade-Chamberlain.

Etter en svak start på Liverpool-karrieren har Oxlade-Chamberlain etter hvert blitt varm i trøyen etter 400-millionersovergangen fra Arsenal i august. Mot Bournemouth ble midtbanespilleren kåret til banens beste spiller.

– Jeg er definitivt ikke på mitt beste ennå. Jeg har funnet meg mer til rette, og lærer meg mine nye roller. Det er alltid noe nytt å lære seg, og så fort du blir komfortabel med det, kan du slappe mer av, sier han til klubbens nettsider.

For første gang siden Arsenal-exiten er Oxlade-Chamberlain tilbake på Emirates i det TV 2 Sport Premium-sendte oppgjøret fredag kveld.

– Jeg er sikker på at det blir et spesielt øyeblikk, fullt av følelser. Vi er i god form, stinne av selvtillit og går for tre poeng, sier han ifølge Liverpool Echo.

Jürgen Klopp varsler at det blir mer å glede seg over i fremtiden.

– Han er på god vei, men han har så mye potensiale at det nesten ikke er til å tro, og han har fortsatt ikke vist alt. Dette er bare begynnelsen. Jeg liker ham virkelig godt, og han har en fantastisk pakke. Du gir deg alltid nye wow-øyeblikk, sier Liverpools tyske manager.