Zucca sikret seieren på overtid

Mats Zuccarello tok saken i egne hender på overtid og sørget for en 3-2-seier over Boston Bruins i NHL søndag.

SEIERSHOPP: Mats Zuccarello feirer sitt åttende mål, på overtid, med medspiller Chris Kreider. Foto: Michael Dwyer

Zuccarello scoret sitt åttende mål for sesongen da han avgjorde kampen 1.56 minutter inn i overtiden.

Nordmannen var på isen i nesten 21 minutter og hadde hele sju skudd på mål. 30-åringen er lagets poengkonge med åtte scoringer og 19 målgivende pasninger. Men kampen var han ikke fornøyd med:

– Jeg synes jeg spilte skikkelig dårlig i dag, så det er fint å få den inn og hjelpe laget til å få to poeng, sa Zuccarello etter kampen, gjengitt av VG.

Kaptein Ryan McDonagh roser Zuccarello og mener han bør skyte oftere.

– Jeg sier alltid at han må stole på sitt eget skudd. Han er en stor playmaker og er alltid så uegoistisk, men han har et strålende skudd selv, som han beviste der, sa McDonagh etter Rangers' andre seier på 24 timer.

Rangers' toppscorer Michael Grabner scoret sitt 16. mål for sesongen da han satte inn kampens første mål et snaut kvarter ut i første periode.

J.T. Miller la på til 2-0, men Danton Heinen reduserte i midtperioden. New York-laget maktet ikke å sette inn sitt tredje mål i siste periode, og Brad Marchand sikret overtid med sin 2-2-scoring. Der ble Zuccarello ble matchvinner.