TILBAKE TIL ENGLAND: Carlo Ancelotti kan få sin andre periode som Chelsea-manager.
TILBAKE TIL ENGLAND: Carlo Ancelotti kan få sin andre periode som Chelsea-manager. Foto: Patrik Stollarz

Fotballryktene: – Ancelotti returnerer til Premier League

Carlo Ancelotti er klar til å finne seg en ny trenerjobb. Les dagens fotballrykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Carlo Ancelotti fikk sparken i Bayern München tidligere denne sesongen, men er på vei tilbake i manesjen, for Daily Record skriver at italieneren er klar til å gå løs på sin andre periode som Chelsea-manager fra og med neste sesong.

Ancelotti har vært trener for Paris Saint-Germain og Real Madrid, samt Bayern München, siden sist han var i Chelsea. Nå kan han bli Antonio Contes erstatter.

Chelsea har også Thomas Lemar på ønskelisten, og ifølge Daily Mirror skal London-klubben stå klare til å tilby Michy Batshuayi som en del av avtalen. Den belgiske spissen skal også være aktuell for et utlån i januar, for den tidligere Marseille-spilleren frykter for VM-plassen, skriver London Evening Standard.

Manchester United-manager José Mourinho skal ha havnet på kant med Henrikh Mkhitaryan under et videoanalysemøte for én måned siden siden, melder ESPN.

London Evening Standard skriver at Arsenal skal i forhandlinger med Jack Wilshere neste måned om en ny kontrakt, men ifølge Daily Mirror skal manager Arsène Wenger være klar til år rydde opp i stallen. Alexis Sánchez, Mesut Özil, Jack Wilshere, Per Mertesacker, Theo Walcott og Olivier Giroud kan komme til å forlate Emirates-klubben.

Liverpool ønsker seg kantspilleren Federico Chiesa fra Fiorentina for om lag 550 millioner kroner, men får konkurranse av Tottenham, melder La Stampa. Marko Grujic kan forlate Liverpool på lån i januar, og Brighton og Aston Villa er blant klubbene som ønsker seg serbere, ifølge Liverpool Echo.

Ifølge ESPN har Newcastle-manager Rafa Benítez fått beskjed om at han kan kjøpe inn spillere i januar, til tross for at klubbens eierskap er uavklart.