Zucca-assist da Rangers avgjorde på tampen

New York Rangers vant 4–2 over Los Angeles Kings lørdag. Mats Zuccarello fikk en assist på den siste scoringen.

FEIRER: Mats Zuccarello feirer en scoring mot Los Angeles Kings. Foto: Bruce Bennett/AFP/Getty Images

Rangers ledet 1–0 etter den første perioden etter scoring av Chris Kreider. I midtperioden utlignet Marian Gaborik, men Kevin Hayes sørget for ny ledelse ti minutter senere.

Nok en gang utlignet gjestene fra Los Angeles, men Rick Nash og J.T. Miller sørget for 4-2-seier til New York-laget. Zuccarello involvert i lagets siste scoring. Nordmannen var på isen i drøyt 18 og et halvt minutt og hadde fem skudd på mål.

Kings hadde 35 skudd på mål mot Rangers' 28.