Fotballryktene: – Coutinho krever garantier

Philippe Coutinho krever garantier fra Liverpool-ledelsen om at han får lov til å dra til Barcelona. Og Olivier Giroud ønsker seg bort fra Arsenal i januar.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Philippe Coutinho herjer på banen om dagen, men spekulasjonene vedrørende brasilianerens fotballfremtid lar seg ikke stagge av den grunn.

Nå skriver Daily Mail at Coutinho krever garantier fra Liverpool-ledelsen om at han får dra til Barcelona neste sommer.

Overgangsvinduet åpner igjen om under en måned, og det er ventet at Barcelona igjen vil prøve seg på 25-åringen.

Olivier Giroud har måttet nøye seg med å spille annenfiolin for Arsenal denne sesongen, og nå skal franskmannen ha fått nok. Ifølge Mirror ønsker kraftspissen å dra ut på utlån når overgangsvinduet åpner.

West Ham og Crystal Palace har begge slitt med å finne veien til nettmaskene i år, og begge klubbene skal sies å være svært interesserte i en avtale.

Arsène Wenger ønsker etter rapportene at Giroud blir i klubben ut sesongen, men 31-åringen frykter for sin plass i Didier Deschamps franske VM-tropp.

Mitchy Batshuayi er en annen spiss som ikke er tilfreds med tilværelsen. Den belgiske spissen sliter benken for Chelsea og frykter også for sin Russland-billett. 24-åringen ønsker å dra på lån for å spille fast førstelagsfotball, og ifølge The Sun skal Chelsea være mer enn villig til å la belgieren dra.

Daily Mail skriver at Tottenham, Manchester United, Liverpool og Everton alle følger med på situasjonen og prestasjonene til Augsburgs venstreback Philipp Max (24). Tyskeren har imponert i Bundesligaen denne sesongen, og kan være aktuell for en tysk VM-tropp.

Manchester United har blitt koblet til Tottenhams urokråke Danny Rose den siste tiden, men nå melder Independent at José Mourinho har et annet førstevalg til venstreback-plassen. Juventus' brasilianske venstreback Alex Sandro er mannen Mourinho ønsker seg, og en del av grunnen skal være at Manchester United ikke vil gå inn forhandlinger med Tottenhams styreformann Daniel Levy.