KOBLES TIL ENGLAND: ALex Sandro skal være ønsket av både Chelsea og Manchester United.
KOBLES TIL ENGLAND: ALex Sandro skal være ønsket av både Chelsea og Manchester United. Foto: Michel Spingler

Fotballryktene: – United vil snyte Chelsea for back-stjerne

Mens Everton kaster seg inn i kampen om Pierre-Emerick Aubameyang. Få dagens rykter her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mirror skriver at Everton ønsker å komme med et noe overraskende tilbud på Borussia Dortmund-spiss Pierre-Emerick Aubameyang. Gaboneren er blitt linket til storklubber, men nå ønsker altså Everton å hente ham for en overgangssum rundt 600 millioner kroner.

The Guardian hevder at West Ham, Crystal Palace, Stoke og Newcastle er interesserte i å hente Liverpools Danny Ings på lån.

Chelsea har ligget langflate etter Juventus-back Alex Sandro. Nå skriver Express at Manchester United vil snappe ham foran nesten på Premier League-rivalen.

En skade på Leon Goretzka gjør at Manchester Uniteds jakt på Schalke 04-midtbanespilleren har møtt en hump i veien, melder Daily Mail. En overgang i januar virker derfor lite sannsynlig.

Mirror melder at Chelsea gir Barcelona konkurranse om Gremios Arthur. Den 21-årige midtbanespilleren har en utkjøpsklausul på rundt 450 millioner kroner og anses som en mulig erstatter for Cesc Fàbregas på Stamford Bridge.

Samtidig skriver The Sun at Chelsea kommer til å legge inn et bud på Bayer Leverkusens Leon Bailey i januar.

Juventus-legende Alessandro Del Piero mener at hans tidligere klubb bør gjøre et fremstøt på Liverpools Emre Can, skriver Mirror.