Se Norge mot Tsjekkia på TV 2 og TV 2 Sumo i kveld fra klokken 20.00. Kampstart klokken 20.30.

Se hvordan Norge slo Polen med 15 mål i forrige kamp i videovinduet øverst!

Det betyr at Katrine Lunde starter bakerst, mens midtforsvaret fylles av Kari Brattset og Veronica Kristensen. Stine Bredal Oftedal og Stine Skogrand tar toerposisjonen i forsvar, mens Nora Mørk og Camilla Herrem spiller på kantene.

Thor Hergeirssons assistenttrener, Mia Hermansson Högdahl, bekrefter laget overfor TV 2 og sier samtidig det ikke blir bytter når laget angriper.

– Vi vil ha fart både fremover og bakover. Vi ønsker å styre kampen selv, og det er noe alle vet. Vi vil ha fart og komme høyt i forsvar. Tsjekkia vil ha poeng, så kanskje blir det en tøff kamp, sier Högdahl.

Norge har vunnet med til sammen 38 mål på de tre første kampene i VM.

– Håper dere å få en tøffere kamp før utslagsrundene?

– Ja, vi tar kampen som den blir, men det er alltid greit med tøffe kamper.

Heidi Løke er friskmeldt etter matforgiftning som holdt henne ute fra kampen mot Polen tirsdag kveld. Emilie Hegh Arntzen er fortsatt er ute.

– Det betyr at vi har en god spiller til og en linjespiller som rykker bak motstandernes forsvar og får også oppmerksomhet, så det er klart det er bra for oss, sier Högdahl, som forsikrer at Løke er helt klar til kampen.

– Hun er dødsklar. Jeg så henne på taktikkmøtet og hun kan knapt vente på å gå ut på parketten. Dere trenger ikke å bekymre dere, sier svensken.