Spydspissen har i mange år slitt med skader og ble aldri den suksessen, i sin andre periode i Vålerenga, som man hadde trodd. 32-åringen har gjennnomgått en ny kneoperasjon og var ventet å være ute av spill frem til neste sommer.

Det var VG som omtalte saken først.

– Da jeg kom tilbake til Vålerenga fra Tyskland var det for å bli med på den spennende reisen klubben var i ferd med å begi seg ut på, forteller Moa til Vålerengas egne hjemmesider.

Oslo-gutten startet sin karriere i Skeid og leverte varene der, før han gikk til Vålerenga i 2007. Etter 30 mål på 67 kamper for hovedstadslaget gikk veien videre til tysk fotball og Hannover. Karrieren i den tyske klubben bød på store oppturer, men også flere nedturer. Veien gikk så videre til Bundesliga-kollega Stuttgart, før han vendte nesen hjem til Vålerenga i 2015.

Returen har vært alt annet enn optimal. Abdellaoue har slitt voldsomt både med form og skader, og har aldri kommet seg ordentlig til rette i comebacket for Vålerenga.

Dårlige nyheter

«Moa» gjennomførte en operasjon tidligere i høst, men fikk de svarene fra legene som han hadde ønsket. Spissen har etter inngrepet blitt anbefalt å trappe ned.

– Det er naturligvis leit å få en slik beskjed av legen, men jeg er glad for å se tilbake på en fantastisk karriere. Det har vært både oppturer og nedturer, og det å ha fått spille i en Europas største ligaer og ikke minst ta cupgull med Vålerenga har virkelig satt spor, fortsetter 32-åringen.

Videre forteller han at fokus nå, ligger på videre rehabilitering og på å bli helt frisk i kneet. Han benytter også muligheten til å takke familie og venner, og den enorme støtten fra klubbens egne supportere.