– Zlatan forstod at det finnes en annen Gud

Henrikh Mkhitaryan holder ikke tilbake i et intervju med armensk radio.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se hvordan Rashford senket CSKA Moskva i Sportsnyhetene i vinduet øverst!

– Alle vet at Ibrahimovic kaller seg selv for Gud. Men da vi landet i Rostov, sa jeg til ham: «du kommer til å få se hvem som virkelig er Gud», sier Henrikh Mkhitaryan til Public Radio of Armenia.

Det var svenske Expressen som først omtalte saken.

Manchester Uniteds armenske playmaker sikter da til oppgjøret mot russiske Rostov i åttedelsfinalen i Europa League forrige sesong.

Søndag er det duket for Manchester-derby. Gigantoppgjøret ser du på TV 2 Sport Premium og Sumo 17.30!

Mkhitaryan har en stor stjerne i Øst-Europa etter han herjet for ukrainske Shakhtar Donetsk i flere sesonger. I tillegg er han den desidert største stjernen i eget land.

– Det stod mange armenere på flyplassen og ropte navnet mitt. Da forstod han at det finnes en annen Gud – meg, sier Mkhitaryan med et glimt i øyet.

Forstår ikke Zlatans vitser

Armeneren ble hentet til Old Trafford samme sommer som Zlatan kom gratis fra PSG. Han betrakter seg selv om en av stjernespissens bedre venner i klubben, men er ikke alltid på bølgelengde med svensken.

– Alle forstår ikke Zlatans temperament. Folk forstår ikke, eller vil ikke forstå, spøkene hans eller hva han snakker om. Men vi kommer bra overens. Det har vi gjort fra første stund, og vi har kontakt selv når vi er borte fra Manchester, forteller Mkhitaryan.

Ble vraket

Etter en glimrende start på sesongen har playmakeren mistet plassen i José Mourinhos førsteellever.

Samtlige av hans fem målgivende pasninger i ligaen kom i august, og han har ikke startet en kamp siden de røde djevlenes bortetap for Chelsea i starten av november.

– Jeg er ikke fornøyd med prestasjonene hans i det siste. Det er ikke én eller to kamper, jeg snakker om tre, fire eller fem. Han startet sesongen bra, men prestasjonene, målene, de målgivende pasningene og det høye presset forsvant sakte, men sikkert. Det var nok, fordi de andre har jobbet for å få sjansen, var José Mourinhos forklaring på Mkhitaryan-vrakingen i slutten av november, ifølge BBC.

Søndag er det duket for Manchester-derby. Gigantoppgjøret ser du på TV 2 Sport Premium og Sumo 17.30!