Se hvordan Liverpool knuste Brighton i generalprøven før Spartak Moskva øverst!

Liverpool må trolig ha poeng mot Spartak Moskva onsdag kveld for å være sikret avansement til åttendedelsfinalen.

Det russiske hovedstadslaget har også muligheten til å gå videre, og i forkant av kveldens skjebnekamp har klubblege Victoria Gameeva nektet spillerne å ha sex for å kunne yte maks på Anfield.

– Fra et medisinsk perspektiv er det bare hos kvinnene at sex stimulerer muligheten til å jobbe hardere, sier Gameeva til russisk media, ifølge engelske tabloidaviser.

Gameeva har nesten 40.000 følgere på Instagram, og hun deler jevnlig bilder med flere av klubbens profiler.

– I kampsport hender det at en kvinnelig utøver kan gå kamp bare fem-ti minutter etter å ha hatt sex, og det vil gi et bedre resultat. Det fungerer annerledes for menn. De burde unngå å ha sex to eller tre dager før en fotballkamp, sier hun.

Midtbanespillerne Georginio Wijnaldum og Emre Can spilte midtstoppere sammen med Dejan Lovren i 5-1-seieren over Brighton lørdag ettermiddag, men Liverpool-manager Jürgen Klopp uttalte på pressekonferansen før Spartak-kampen at både Ragnar Klavan og Joe Gomez er friskmeldte og klare til skjebnekampen.

Joël Matip og Adam Lallana er imidlertid ute for Merseyside-klubben.

Liverpool er gruppeledere med én kamp igjen og har alt i egne leder. Klopp maner klubbens tilhengere til å skape en elektrisk stemning på Anfield.

– Det er ikke press, men en mulighet. Jeg ønsker at alle med et hjerte som banker for Liverpool benytter denne muligheten. Vi har gjort det før. I serieavslutningen mot Middlesbrough måtte vi vinne for å kvalifisere oss til Mesterligaen. Vi gjorde det samme mot Hoffenheim i august for å å gruppespillet, og i kveld har vi en ny stor jobb foran oss, sier tyskeren.

Se Liverpool mot Everton på TV 2, TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo søndag ettermiddag fra klokken 15.05.