Mourinho beskylder Guardiola for løgn

– Jeg forteller bare sannheten, sier José Mourinho, og sender samtidig er stikk i retning Pep Guardiola og Arsène Wenger.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Manchester United mot Manchester City på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo søndag fra klokken 17.20.

Se hvordan Manchester United beseiret CSKA Moskva i Sportsnyhetene øverst!

José Mourinho og Pep Guardiola hadde et anstrengt forhold da de ledet henholdsvis Real Madrid og Barcelona, og i forkant av søndagens Manchester-derby kommer Mourinho med et stikk i retning Guardiola.

Etter tirsdagens 2-1-seier over CSKA Moskva i Mesterligaen ble portugiseren spurt om skadesituasjonen før det TV 2 Sport Premium-sendte byderbyet.

– Ønsker du sannheten, eller vil du ha noe annet? svarer Mourinho ifølge Manchester Evening News.

Arsenal-manager Arsène Wenger byttet Alexandre Lacazette ut mot Huddersfield forrige uke og forklarte det med en lyskeskade, men spissen var tilbake fra start mot Manchester United på Emirates få dager senere.

Pep Guardiola har meldt David Silva usikker til Manchester-derbyet på grunn av en skade han pådro seg mot West Ham, i en kamp han ble matchvinner. José Mourinho virker ikke å tro at Silva står over mot Manchester United, men spanjolen er ikke en del av City-troppen som møter Sjakhtar Donetsk onsdag.

– Du ønsker sannheten. Den er at Eric Bailly har ingen sjanse for å rekke kampen, Phil Jones og Mourane Fellaini har en sjanse, Zlatan har en stor mulighet og Nemanja Matic er skadet, men han kommer sannsynligvis for å spille. Jeg forteller bare sannheten. Michael Carrick har ingen sjanse, sier Mourinho.

– Det er sannheten. Ingen historier som Lacazette og David Silva. Alt er sant.

Matic var ikke med mot CSKA Moskva tirsdag, og seberen spilte lørdagens 3-1-seieren over Arsenal, til tross for skadeproblemer.