Norge åpnet VM med en åttemålsseier over Ungarn, og har så vunnet med hele 15 mål mot både Argentina og Polen. Ungarns trener Kim Rasmussen har allerede delt ut gullet til de norske jentene.

Se sammendrag i videovinduet øverst!

I den norske leiren er de opptatte av å skru ned forventningene, men TV 2s håndballeksperter mener ingen kan ta Norge om de spiller på sitt aller beste.

– Når Norge er på sitt beste, er ingen i nærheten, men selv de beste i verden kan ha en dårlig dag eller ti dårlige minutter som gjør at du ryker, sier kommentator Harald Bredeli.

Og ekspertene kommer med en kraftig advarsler til Norge og de norske håndballtilhengerne.

– Vi har langt fra møtt de beste. Frankrike ser sterke ut, og det er et fysisk lag som vi har slitt med mange ganger. Det er mange nasjoner man kan tape for, men treffer vi toppnivået som vi har gjort i kampene til nå, målvaktene fortsetter og vi ha farten i laget, må skal de som skal slå oss, stå opp om morgenen, sier TV 2s håndballekspert Bent Svele.

Gro Hammerseng-Edin mener man ikke må tro at motstanderne er dårlige.

– Det er lett å tenke at motstanderne ikke er veldig gode, men det er helt feil, for det norske laget er ekstremt profesjonelt, dyktig, sterkere og raskere i øyeblikket. Det er to-tre som kan slå oss på en dårlig dag, men klaffer det, kan ingen matche oss, sier den tidligere landslagskapteinen.

– Nå tror alle at nivået er mye dårligere og dette VM-et er det dårligste på år og dag, men det kommer en kvartfinale med langt bedre motstand. Jeg tror Russland blir en hard nøtt, Serbia blir tøffe og Nederland kan dukke opp. Vi er ikke i nærheten av å ha møtt de beste, fortsetter Harald Bredeli.

Hammerseng-Edin mener Norge var nesten kjedelig gode mot Polen.

– For deres og vår skyld håper jeg det blir mer nerve. Jeg tok meg selv i å gjespe mot slutten, og det er rett og slett fordi de er så gode. Det var ingen spenning igjen, sier TV 2-eksperten.

Norge er klare for åttendedelsfinalen når to kamper av gruppespillet gjenstår.

Se Norges neste VM-kamp mot Tsjekkia på TV 2 og TV 2 Sumo torsdag fra klokken 20.00. Kampstart kl. 20.30.