Emilie Christensen har vært et lyspunkt i en tung Larvik-sesong og var de store overraskelsen i den norske troppen til VM.

24-åringen fikk spilletid i 15-målsseieren over Polen, men var så skuffet over spillet sitt at hun gikk rett i garderoben i tårer.

Se intervjuet med Christensen øverst!

Også da hun kom ut på banen igjen for å jogge ned senere, gråt Christensen.

– Jeg er litt skuffet over egen innsats når først fikk muligheten. Dette er hva man trener for hver eneste dag, så det blir litt ekstra tungt når det ikke går veien, forklarer Emilie Christensen til TV 2.

– Vi trener to ganger om dagen, så det er egentlig ikke noe annet jeg vil gjøre, så da går blir det følelser, fortsetter VM-debutanten.

TV 2s håndballekspert Gro Hammerseng-Edin har forståelse for at man kan være langt nede etter en svak prestasjon for landslaget.

– Jeg vet hvor viktig det er når man står der inne og vil jobbe for jentene, og vil gjøre både seg selv og de hjemme stolte, sier den tidligere landslagskapteinen.

Lagvenninnene gjorde sitt beste for å trøste Christensen.

– Jeg får litt dårlig samvittighet når jeg fremstår sånn, men de er utrolig støttende og forstår det forventningspresset jeg legger på meg selv. Det er litt tungt, sier Christensen, som sammen med resten av laget har fri onsdag.

– Da blir det bare å slappe av og ikke tenke på det. Vi vant jo med god margin, så det er egentlig ikke noe å være skuffet over. Jeg må tenke på lagets beste og ikke være så egoistisk, sier hun og smiler.