Fotballryktene: Sander Berge er brennhet i Spania

ØNSKET AV STORKLUBB: Sevilla ligger fortsatt langflate etter den norske midtbanekometen Sander Berge.
ØNSKET AV STORKLUBB: Sevilla ligger fortsatt langflate etter den norske midtbanekometen Sander Berge. Foto: Junge, Heiko / Scanpix
Og Danny Rose kan bli Manchester United-spiller i januar.

Norske Sander Berge er igjen i søkelyset i spanske medier. Nok en gang er det Sevilla-sportsavisen Estadio Deportivo som har ryddet plass til den høyreiste nordmannen på forsiden.

Sevilla flørtet åpenlyst med 19-åringen i sommervinduet, men fikk da nei fra Genk. Nå skriver Estadio Deportivo at Sevilla vil prioritere å få i havn kjøpet av nordmannen i de kommende ukene, ifølge Viasat-ekspert Petter Veland.

Spekulasjonene blir styrket av at stjernespilleren Steven N'Zonzi akkurat nå skal være i London for å finne seg ny klubb. Arsenal er nevnt som en mulig ny destinasjon for midtbanekjempen.

Chelsea er ubeseiret på sju kamper i Premier League. En av grunnene er at Eden Hazard har funnet tilbake til taktene fra fjorårssesongen. 26-åringen har scoret fem mål og levert to målgivende pasninger på åtte kamper fra start.

Belgieren er naturlig nok ønsket med videre på Stamford Bridge, men Hazard nøler med å skrive under på en kontraktsforlengelse med London-klubben. Det skriver The Times.

Hazard har fått tilbud om en ukelønn på drøyt 3,3 millioner kroner. De fleste ville nok takket ja til det, men Hazard avventer med å signere forlengelsen fordi Real Madrid har vist interesse for ham. Real Madrid mener Hazard vil være nøkkelen for å få fart på Cristiano Ronaldo igjen.

En annen som foreløpig ikke ønsker å diskutere ny kontrakt er Manchester Citys formspiller Raheem Sterling. 22-åringen har bestemt seg for å vente med kontraktsforhandlinger til etter VM neste sommer, skriver Daily Mirror.

Arsenal er villige til å selge Theo Walcott i januar, hevder The Sun. Walcotts tidligere klubb Southampton samt West Ham skal være blant beilerne.

Emre Can ble koblet til Juventus i sommer, og det er lite som tyder på at den italienske interessen vil kjølne. Juventus-legenden Alessandro del Piero mener Can vil passe perfekt i Juventus, skriver Liverpool Echo.

Manchester United føler seg trygge på at Danny Rose flytter nordover. De røde djevlene er villige til å legge 557 millioner kroner på bordet for Rose. En overgang kan skje enten i januar eller neste sommer, skriver Daily Mail.

Newcastle-manager Rafa Benitez krever drøyt 220 millioner kroner til å forsterke laget i januar, men det kommer man ikke langt med i dagens marked. Angriperen Cenk Tosun har vært på Newcastles radar den siste tiden, men Besiktas krever hele 983 millioner kroner for spissen. Også Crystal Palace er interessert i Tosun, ifølge Newcastle Chronicle.

West Ham får tøff konkurranse om Krasnodars 27 år gamle spiss Fyodor Smolov. Ifølge Daily Mail snuser nemlig Real Madrid på spissen.

Det finnes nemlig knapt en spiller Real Madrid ikke er interessert i. Marca skriver at den spanske storklubben vil prøve å signere Athletic Bilbao-keeperen Kepa Arrizabalaga samt Inter-spissen Mauro Icardi i januar.

Ahmed Musa har vært alt annet enn en suksess i Leicester. Han var på vei til å bli lånt ut til Hull, men etter at Leonid Slutsky fikk sparken blir det neppe noe av den avtalen, skriver Leicester Mercury.

Lik TV 2 Sporten på Facebook