Se målmaskinen Salah herje i midtuken i videovinduet øverst!

London Evening Standard referer til egyptisk media som skriver at landslagssjef Hector Cuper hevder at Real Madrid er interessert i Liverpools Mohamed Salah etter en mildt sagt forrykende start på karrieren i Premier League.

Express hevder å ha eksklusive nyheter på at Liverpool er i ferd med å klargjøre et bud på Borussia Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang. Også Chelsea har vist interesse for den gabonske spissen. Aubameyang har tidligere uttrykket et ønske om å forlate Bundesliga-klubben.

Tottenham kommer til å gå med på å selge Danny Rose til Manchester United i januar, men kun dersom Old Trafford-klubben klasker rundt 450 millioner kroner på bordet. Det skriver Daily Star.

Mirror melder at Manchester United ikke er villig til å betale rundt en milliard kroner for Real Madrids Gareth Bale. Med Salah på vei inn, kan gigantklubben fra Spania tillate seg å kvitte seg med det som en gang var verdens dyreste fotballspiller.

Men dominoeffekten av et eventuelt Salah-salg lar vente på seg. United mener nemlig at skadeplagene til waliseren gjør at Real Madrids verdisetting må halveres. Spanjolenes ønske å om å kvitte seg med Bale kommer som en følge av at man ikke bare vil hente Salah, men også Neymar og Kevin De Bruyne.

En annen som kan forlate Spania til fordel for England er Barcelonas Arda Turan. Tyrkeren er ute i kulden i Catalonia, og er blitt fotografert sammen med sin agent i London. Arsenal er nevnt som potensiell ny klubb for den offensive spilleren.

Det kan gå mot en retur til Premier League for den tidligere Blackburn-spilleren Steven N'Zonzi. Daily Mail skriver nemlig at Sevilla-midtbanespilleren er på vei til Everton og sin tidligere sjef Sam Allardyce. I sin tid som England-sjef ønsket Allardyce å sjekke ut mulighetene for at franskmannen kunne være tilgjengelig for det engelske landslaget, på grunn av sin tid i engelsk fotball.

The Mirror melder også om flere andre spillere som står på «Big Sam»s handleliste. Crystal Palace-back Patrick van Aanholt, Watford-spiss Troy Deeney og WBA-stopper Jonny Evans er også mulige Everton-spillere når januar blir til februar.

Manchester City har ifølge Express dog ikke gitt opp håpet om å hente nettopp Evans i desember-vinduet. Stopperen var ønsket av de lyseblå i sommer, og nå skal også Arsenal ha kastet seg inn i kampen om West Brom-spilleren.

The Sun skriver at Chelsea ikke ønsker å selge keeper Thibaut Courtois til Real Madrid i sommer. Belgieren har foreløpig ikke forlenget kontrakten med London-klubben, som heller vil la avtalen løpe ut og la ham forlate dem gratis i 2019 enn å selge nå.