Telegraph skriver at José Mourinho vil hente Mesut Özil til Manchester United for å fylle nummer ti-rollen. Tyskerens Arsenal-kontrakt går ut etter sesongen. Mourinho hentet i sin tid Özil til Real Madrid. Da Mourinho ble konfrontert om temaet på en pressekonferanse fredag, svarte han "ingen kommentar".

Samtidig skriver The Sun at United vil hente Atalantas italienske midtbanespiller Bryan Cristante som erstatter for Marouane Fellaini, som ryktes å være ferdig i klubben etter sesongen. 22-åringne er på lån i Atalanta fra Benfica, og Serie A-klubben har opsjon på å kjøpe ham for rundt 100 millioner kroner. En mulig løsning er at Atalanta kjøre Cristante og selger ham med profitt til United.

Mauro Icardi er toppscorer i Serie A, og det fører naturligvis med seg rykter for Inter-spissen. Ifølge Bein Sports er flere interesserte, og kone og agent Wanda Nara sier at Icardi er verdt minst 1.97 milliarder kroner.

Det er bare til å stålsette seg for mer spekulasjoner rundt Liverpools Philippe Coutinho i ukene og månedene som kommer. Mundo Deportivo hevder nå at Liverpool er villige til å selge brasilianeren til Barcelona dersom de får rundt 1,4 milliarder kroner for ham.

Ifølge Mirror sier Jürgen Klopp samtidig at en eller to spillere kan komme til å forlate Liverpool i januar.

Watford Observer hevder at Watford har satt opp Leicester-spiss Islam Slimani som et mål på overgangsmarkedet.

Det er blitt mange spekulasjoner rundt Watfords åpenbaring Richarlison etter en strålende start på Premier League-karrieren. Chelsea og Tottenham nevnes som interessenter, men manager Marco Silva forholder seg rolig. Han sier at hva som skal skje med Richarlison er klubbens avgjørelse, ifølge Sky Sports.