Jonny Evans var ønsket av Manchester City i sommerens overgangsvindu, men det ble ikke med noe mer enn det. Nå skriver Telegraph at City vil legge inn et nytt bud på West Bromwich-midtstopperen i januar. Men de lyseblå får konkurranse. Mirror melder at 29-åringen er blitt ett av overgangsmålene til Arsenal.

The Sun skriver at Newcastle vil hente Manchester Uniteds Luke Shaw, men klubben skal ikke være villig til å betale de rundt 200 millioner kronene som kreves. En låneavtale skal være uaktuell da José Mourinho ønsker å kvitte seg med venstrebacken for godt.

Emre Can har foreløpig ikke signert en ny avtale med Liverpool. Flere er interesserte i den tyske landslagsspilleren, blant andre Juventus. I et intervju med Liverpool Echo sier midtbanespilleren at han fremdeles kan komme til å skrive en ny avtale med Merseyside-klubben.

Marca skriver at Real Madrid har gitt opp håpet om å signere David de Gea. Nå rettes i stedet øynene mot Athletic Clubs Kepa Arrizabalaga.

Dersom Barcelona mislykkes i jakten på Philippe Coutinho, kommer man til å gjøre Chelseas Willian til hovedmål på overgangsmarkedet. Det skriver Goal.com.

ESPN hevder at Tottenham er lystne på West Hams Manuel Lanzini.

Daily Star hevder å ha eksklusive nyheter på at Arsenal og Barcelona kommer til å bytte Arda Turan mot Mesut Özil.