Portugiseren, som er utlånt fra storklubben Bayern München, ble byttet ut i pausen i onsdagens 0-1-tap for Chelsea.

Noe av årsaken til det ser du i videoen øverst.

20-åringen sentret etter 36 minutter ballen til et reklameskilt, som akkurat da promoterte en thailandsk energidrikk med en bøffelhodeskalle i logoen.

Like etter viser TV-bildene manager Paul Clement som gjemmer ansiktet i hendene av skuffelse.

På sosiale medier ble Sanches latterliggjort av sjokkerte fotballfans. I pausen ble han tatt av banen.

– Stjerneskuddet har sluknet

– Det var igjen en veldig skuffende forestilling fra Renato Sanches. Han hadde noen aldeles grusomme og umotiverte feilpasninger, og han merker selv hvor dårlig innsatsen hans var, sa Erik Thorstvedt i TV 2s Premier League-studio.

– Han er jo et prestisjeprosjekt. Når du får låne en slik spiller fra en klubb som Bayern München, da må du jo bruke ham. Det er trist. Et stjerneskudd som fullstendig har sluknet, konstaterte Thorstvedt.

Sanches slo igjennom for Portugal i VM for halvannet år siden og ble Golden Boy i 2016. Han ble solgt fra Benfica til Bayern München og fikk enorme forventninger knyttet til seg. I Tyskland gikk det derimot ikke spesielt bra.

Det førte til et overraskende utlån til Swansea i august. Håpet er at Paul Clement, som har vært assistenttrener i Bayern, skal få fart på unggutten igjen.

Har likevel troen

Så langt har det ikke lykkes. Clement bekreftet etter kampen at han byttet ut Sanches fordi han spilte dårlig.

– Han hadde en dårlig omgang, hadde han ikke? sa manageren til pressen.

– Jeg har sympati for ham fordi han er veldig talentfull, jeg synes ikke han har vist det i noen av kampene han har spilt så langt.

Clement tror likevel Swansea, som kjemper for å overleve i Premier League, er riktig sted å være for 20-åringen.

– Han må begynne å få orden på de grunnleggende tingene. Han misset på enkle pasninger. Han har veldig dårlig selvtillit.