Med 5-0-seieren mot Huddersfield tok Arsenal sin syvende hjemmeseier på rad. Etter en trøblete sesongstart, begynner ting å se langt lysere ut for Arsène Wenger og co.

– Det er bare å vente til de taper en kamp igjen. Hvis de taper til helgen, så er ramaskrikene i gang igjen. Jeg føler at en del Arsenal-fans ikke setter nok pris på øyeblikk som dette her. De spiller drømmefotball, og det gjør de ganske mange ganger i løpet av en sesong, sier TV 2s Premier League-ekspert Erik Thorstvedt.

Se alle høydepunktene fra 5-0-seieren i videovinduet øverst.

Thorstvedt trekker også frem Mesut Özil som en spiller som har fått altfor mye tyn.

– Özil er fantastisk. En spiller som er blitt utskjelt og som man skulle tro ikke var verdig trøyen han spiller i. Han er en verdensklassespiller, sier Thorstvedt om tyskeren som hadde én scoring og to assists i storseieren.

– Man tar det for gitt
Til helgen venter en ny hjemmekamp, denne gang mot Manchester United. TV 2-ekspert Petter Myhre mener også at Arsenal får for lite skryt.

– Når Arsenal taper, så er det krise. Når de spiller sånn som dette, så tar man det for gitt. Måten de scorer disse målene på, det ser enkelt ut, men det er fantastiske fotballmål, sier Myhre.

Etter 14 spilte kamper ligger Arsenal nå på fjerdeplass med 28 poeng.

– De er foran Tottenham. Hjemmeformen er super. Det er alltid en god plattform å bygge videre på, sier Trevor Morley,

– Dette Arsenal-laget slår jo alltid tilbake. De får noen smeller, men så snur de det rundt, sier Thorstvedt.

Mustafis superstatistikk
The Gunners har nå holdt nullen i tre kamper på rad.

– Når Mustafi spiller, ser det oftere ut til at de har bra kontroll defensivt, sier Mina Finstad Berg.

Og Shkodran Mustafi kan vise til en meget imponerende statistikk denne sesongen. I de åtte kampene tyskeren har spilt, har Arsenal totalt sluppet inn kun ett mål!

Men i helgens storoppgjør vil Arsenal likevel ha noen nøkkelspillere ute. Alexandre Lacazette måtte ut med skade i onsdagens seier, og Wenger bekrefter at angriperen ikke vil være tilgjengelig mot Manchester United.

Se Arsenal - Manchester United på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo lørdag kl. 18.30