Willian til TV 2: – Det var et skudd med masse kvalitet

Chelsea-stjernen Willian slår bestemt fast at det vakre målet han scoret mot Liverpool ikke var et forsøk på et innlegg.

Gigantduellen mellom Liverpool og Chelsea endte 1-1 på Anfield lørdag kveld.

Willian berget ett poeng for Chelsea etter han på vakkert vis satte inn 1-1-scoringen en følsom lobb fra skrått og langt hold fem minutter før kampslutt – kun 144 sekunder etter at han kom inn som innbytter.

Se TV 2 Sportens intervju med Willian øverst!

Flere mente at scoringen til Willian på Anfield var ment som et innlegg.

I et intervju med TV 2 Sportens Kasper Wikestad avviser Chelsea-stjernen bestemt de påstandene.

– Det var et skudd, det er sikkert. Det var et skudd med masse kvalitet. Men jeg var kanskje litt heldig da den gikk inn i lengste hjørnet. Så det klart at jeg er glad, gliser Willian.

Han legger ikke skjul på at 1-1 var et godt resultat for Chelsea.

– Jeg var glad for å komme inn og gjøre en forskjell og scoret et vidunderlig mål. Vi kom hit for å vinne kampen, men vi vet hvor vanskelig det er å spille mot Liverpool her. Ett poeng var bra, konstaterer han.

Liverpool-manager Jürgen Klopp er imidlertid ikke enig med Chelsea-stjernen i at den vakre fulltrefferen var et skudd.

– Jeg er fornøyd med prestasjonen vår. Chelsea spilte med åtte forsvarsspillere, noe som gjorde det enda tøffere enn vanlig mot dem. Begge lag ga alt, det var en av de bedre uavgjortkampene jeg har sett. Men selvfølgelig er man litt skuffet når 1-1 kommer helt på tampen, spesielt fordi det var et innlegg (fra Willian), ikke en avslutning, sa Liverpool-manager Jürgen Klopp i et intervju vist på BBC etter kampslutt.

Chelseas manager Antonio Conte bryr seg ikke så om scoringen var et skudd eller innlegg.

– Det spiller ingen rolle om Willians avslutning var et innlegg eller et skudd. Uavgjort var et fair resultat, selv om jeg føler vi fortjente enda litt mer, sa Chelsea-manager Antonio Conte.