FERDIG: Jørgen Skjelvik forlater Rosenborg når kontrakten går ut 31. desember.
FERDIG: Jørgen Skjelvik forlater Rosenborg når kontrakten går ut 31. desember. Foto: Johansen, Carina

Skjelvik ferdig i Rosenborg

Forsvarsspilleren vil ikke forlenge kontrakten med seriemesterne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det bekrefter Rosenborg på sine nettsider.

Det har lenge pågått forhandlinger om en kontraktsforlengelse, men de forhandlingene har nå strandet, melder klubben. Midtstopperens kontrakt går ut ved nyttår.

Klubben skriver at Skjelviks agenter fikk frist til fredag med å komme med et utspill om en mulig forlengelse, men at det aldri kom.

Dermed er 26-åringens RBK-karriere over for denne gang.

Overfor Adressa uttrykker sportslig leder Stig Inge Bjørnebye tydelig misnøye med Skjelviks agenter.

– Vi kunne tenkt oss en mer profesjonell håndtering fra agentenes side. Det har vært trenering og diffuse tilbakemeldinger underveis. Det er vel en del av gamet. Vi registrerer at prosessen har vært slik, så må vi ta konsekvensene av det senere, sier sportslig leder Stig Inge Bjørnebye.

– Det har selvfølgelig vært frustrerende, men sånn er gamet. Man taper noen, man vinner noen. Vi har ikke hatt noen utfordringer med Jørgen utover at vi har slitt med å få ham til å forplikte seg videre. Han har ønsket å ha sine muligheter åpne og det har han sin fulle rett i å gjøre, fortsetter Bjørnebye.

Landslagsstopperen kom til Rosenborg i 2013 og har spilt 161 kamper for trønderne.

Han kom fra svenske Kalmar og har spilt seg inn i landslagstroppen under sin tid i Rosenborg. Han har blitt en svært betrodd mann under Kåre Ingebrigtsens tid som trener, og har sakte men sikkert blitt omskolert fra venstreback til midtstopper.