Fotballryktene: – Real Madrid rydder opp – flere stjerner til salgs

Gareth Bale og Luka Modric er blant spillerne som kan havne i andre klubber.

Se tirsdagens Mesterliga-mål i Sportsnyhetene i videovinduet øverst!

Real Madrid har hatt en svak innledning på sesongen. Det spanske storlaget ligger ti poeng bak Barcelona i La Liga, men ligger på andreplass i Mesterliga-gruppen og er klare for åttendedelsfinalen i februar.

Men Don Balón melder at Real Madrid er klare til å rydde opp i stallen, og åtte spillere er gjort tilgjengelig for andre klubber. De to største navnene er den tidligere Tottenham-duoen Gareth Bale og Luke Modric. I tillegg skal det være snakk om Lucas Vázquez, Dani Ceballos, Marcos Llorente, Kiko Casilla, Achraf Hakimi og Jesús Vallejo.

Manchester Evening News skriver at Manchester United ikke skal være skremt av Bales svake form denne sesongen og er klare til å prøve seg på den walisiske kantspilleren når overgangsvinduet åpner. Bale har mistet 40 av de siste La Liga-kampene med skade, og Madrid-ledelsen har sett seg lei.

Everton har fortsatt ikke lykkes med å erstatte Ronald Koeman, og Merseyside-klubben kan glemme tidligere Manchester United-manager Louis van Gaal, for han er ikke interessert, skriver Liverpool Echo.

Også West Bromwich står uten manager etter at Tony Pulis fikk sparken tidligere denne uken, og Express & Star hevder at tidligere Newcastle- og Crystal Palace-manager Alan Pardew kan bli erstatteren. The Sun melder at West Bromwich har holdt innledende samtaler med Pardew.

Ifølge Talksport er Óscar García interessert i jobben. Spanjolen tok over Saint-Étienne før sesongen, men trakk seg i Ligue 1-klubben forrige uke.

Nacho Monreal sier ifølge Daily Mirror at Mesut Özil og Alexis Sánchez kommer til å bli værende i Arsenal ut sesongen. Spillernes kontrakter går ut etter sesongen, og Arsenal må selge i januar for å sitte igjen med penger.

Arsenal-manager Arsène Wenger skal ha gjort Leon Goretzka som sitt hovedmål for sommerens overgangsvindu, melder Daily Mirror. Tyskerens avtale med Schalke løper ut etter sesongen og ham kan signeres gratis.

Thibaut Courtois sier ifølge Daily Mail at det ikke er noen nytt angående ny Chelsea-kontrakt. Målvakten har blitt koblet bort fra London-klubben.

Sevilla kom tilbake fra 0-3 mot Liverpool tirsdag kveld. Nå kan spanjolene snyte de røde for Paris Saint-Germain-spiler Javier Pastore, skriver Sport.