Mourinhos avgjørelse fører til at 50 ansatte må jobbe første juledag

Manchester Uniteds manager José Mourinho gjør endringer det ikke er helt sikkert de ansatte i klubben vil sette pris på.

Manchester Uniteds manager José Mourinho har ikke gitt opp håpet om å hente igjen Manchester Citys ledelse på Premier League-tabellen.

Se hvordan Manchster United knuste Newcastle i Premier League forrige helg øverst!

Portugiseren tar nå nye grep og gjør endringer i treningsprogrammet i julen.

Ifølge The Daily Mail har Mourinho bestemt seg for å flytte treningen første juledag til kamparenaen Old Trafford.

Det betyr at 50 klubbansatte må jobbe ekstra midt i julehøytiden. På grunn av flyttingen til Old Trafford må både ekstra sikkerhetsvakter, støtteapparat og verter møte på jobb.

Mourinho viser imidlertid litt hensyn til klubbens ansatte. Han har bestemt at treningen på Old Trafford først skal starte klokken 17.00, noe som betyr at personene som må møte på jobb rekker å feire julehøytiden med sine familier og venner om formiddagen.

Årsaken til at Mourinho flytter treningen til Old Trafford skal være at han ønsker å terpe inn nye formasjoner og taktikker på en kamparena før det heftige kampprogrammet i Premier League i julen.

Manchester Uniteds manager José Mourinho planla også forrige sesong å legge en trening til Old Trafford på første juledag. Men i siste minutt endret han disse planene, og klubben slapp å kalle inn ekstra ansatte på jobb.

Manchester United har et hektisk program i julen. De møter Leicester lille julaften og Burnley på Old Trafford bare to dager senere.

Manchester Uniteds juleprogram:

23. desember: Leicester (b)
26. desember: Burnley (h)
30. desember: Southampton (h)
1. januar: Everton (b)