Mesterliga-exit for Larvik

Larvik røk ut av mesterligahåndballen for kvinner etter 21-30-tapet hjemme mot ungarske FTC Hungaria søndag.

UTE: Tor Odvar Moen og Larvik. Foto: Pedersen, Terje

Uavgjort eller seier ville gitt vestfoldingene avansement, men Larvik spilte langt fra noen god kamp og tapte til slutt med ni mål.

Omtrent halvveis i første omgang var stillingen 8-7 til gjestene, men fram til pause gikk det meste galt for Larvik. Da pausesignalet gikk ledet FTC Hungaria 18-9.

– Vi var med til 7-8, men etter det framstår vi ikke som vi skal. Vi er tafatte bakover og det er ikke noe dynamikk i angrepsspillet, sa Larvik-trener Tor Odvar Moen til Viasat 4 etter kampen.

Annen omgang ble mer jevnspilt, men forspranget var for stort. Ved full tid sto det 30-21.

Moen vil ikke skylde på innstillingen til jentene selv om flere av spillerne ikke leverte på det nivået man hadde håpet.

– Vi må ha mange sjefer på banen, det hadde vi ikke i dag. Det gikk ikke på vilje, sa Moen.

Mesterligaeventyret er dermed over for LHK – på innbyrdes forskjell mot tyske Thüringen. Lørdag røk Vipers Kristiansand ut av turneringen, og dermed går mesterligaens hovedrunde uten norsk deltakelse.