Fotballryktene: – Watford-åpenbaringen jaktes på av toppklubbene

Mens Manchester United igjen sprenger banken for stjerneduo. Få dagens rykter her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Gareth Bale fortsetter å figurere i ryktespaltene, men i dag skrives waliserens navn sammen med Antoine Griezmann. The Sun hevder nemlig at Manchester United kommer til å bla opp rundt 1,36 milliarder kroner for å hente duoen til Old Trafford neste sommer.

Samtidig hevder Don Balon at det er Real Madrid som kommer til å kjøpe Griezmann ved sesongslutt.

José Mourinho kobles til PSG, men det kan koste den franske klubben dyrt å hente Manchester United-manageren. Ifølge Mirror må PSG ut med 300 millioner kroner om de vil hente Mourinho etter sesongen.

Enda mer United-rykter: Daily Star skriver at Chelsea-angriper Willian kan bli United-spiller. Samtidig skal Chelsea være i ferd med å lande en avtale med PSGs Lucas Moura.

ESPN skriver at West Ham-unggutt Domingos Quina ble speidet på av Manchester United under en U19-kamp for Portugal mot Spania denne uken. 17-åringen scoret i kampen.

Richarlison har vært en åpenbaring for Watford denne sesongen. Flere klubber har fattet interesse for brasilianeren etter strålende spill i Premier League. The Sun skriver at Chelsea nå har kastet seg inn i kampen med Tottenham om 20-åringen.

UOL Sport skriver at Arsenal, Chelsea og Liverpool har vært i kontakt med Sjakthar Dontesk for å sjekke status rundt den brasilianske playmakeren Bernard.

Arsène Wenger sier til London Evening Standard at han er overbevist om at både Alexis Sánchez og Mesut Özil elsker Arsenal, men at andre toppklubber også har gode tilbud å komme med. Kontraktene til duoen går ut til sommeren, og de fleste regner med at det ikke blir noen forlengelser.

The Sun melder at Manchester City angivelig skal være interesserte i Crystal Palace-back Patrick van Aanholt som dekning for skadede Benjamin Mendy.