Argentina-Nigeria 2-4

Sergio Agüero ble sendt til sykehus i all hast etter at han besvimte i garderoben i pausen av Argentinas treningskamp mot Nigeria.

Det skriver TyC Sports.

De melder videre at Agüero kom til bevissthet, og at han ble sendt gjennom flere tester ved sykehuset i russiske Krasnodar der kampen ble spilt.

Den argentinske spissen hadde spilt en god omgang, og sågar scoret et mål. Derfor vakte det oppsikt at han var byttet ut med Dario Benedetto til pause.

– Sergio mistet aldri bevisstheten og ble fraktet til sykehuset for tester. Han vil bli undersøkt av klubbens medisinske apparat før helgens Premier League-kamp mot Leicester, sier Argentinas laglege Donato Villaini ifølge Daily Mail.

Villaini forteller også at man fryktet for Agueros hjerte.

– Han følte seg dårlig to ganger, og med den medisinske historien som han har, ettersom han ble operert da han var 15 år, ønsket vi å forsikre oss om at det ikke var noe alvorlig.

Han vil imidlertid ikke kommentere et mulig skadeomgang.

– Vi foretrekker å vente for å være sikker.

Aguero er nå på vei tilbake til Manchester for å bli undersøkt av klubbens medisinske apparat. Det er ventet at Pep Guardiola vil kommentere hendelsen på sin offisielle pressekonferanse før helgens Premier League-runde.

Tapte kampen

Argentina ledet 2-1 da Agüero ble sendt på sykehuset, men kollapset uten ham. To mål av Arsenals Alex Iwobi og ett av Bryan Idowu sørget for at «SuperEagles» vant.

Ever Banega og Agüero ga Argentina 2-0-ledelsen før Kelechi Iheanacho reduserte like før pause og i så måte startet snuoperasjonen allerede da.

Sergio Agüero har scoret åtte mål på åtte ligakamper for Manchester City denne sesongen, og et eventuelt fravær fremover vil passe dårlig for City-manager Josep Guardiola.