Arsène Wenger fylte 68 år i oktober, men har ingen planer om å gi seg med fotballen på en god stund.

Vil trene et landslag, men ikke nå
Kontrakten med Arsenal ble forlenget med to år før inneværende sesong, og Wenger nyter fremdeles livet som sjef på treningsfeltet hver dag. Selv etter over 20 år i Arsenal er det der han finner motivasjon og utfordring.

– Helt til slutten av livet mitt vil jeg være en del av fotballen. Om det er som direktør eller manager, vet jeg ikke. Så lenge som mulig som manager, men en dag kommer jeg til å slutte. Jeg kommer selvsagt til å være i fotballen, sier Wenger i et intervju med beIN SPORTS.

Franskmannen åpner samtidig for at han en gang i fremtiden vil tre inn i en rolle som landslagssjef. Wenger svarer bekreftende på at det er aktuelt å lede et landslag i VM i 2022.

– Jeg kommer til å gjøre det (trene et landslag) på et eller annet tidspunkt, men akkurat nå vil jeg være en del av hverdagslivet i en klubb. Fordi det er der den virkelige testen er, sier Wenger.

– Fire eller fem uker (i VM) er en helt annen opplevelse, men det er mer konsentrert. Men jeg tror den virkelige testen ligger i å trene et lag i hverdagen. Jeg vil ikke alltid være i fysisk form til å gjøre det, så kanskje jeg går over til landslag, sier Wenger.

Raste etter City-nederlaget
Arsenal og Wenger har hatt en middels start på sesongen. Gunners har kommet dårligst ut av topp seks-lagene sammen med Liverpool og ligger allerede tolv poeng bak serieleder Manchester City. Chelsea innehar den siste mesterligaplassen tre poeng foran Arsenal.

– De (City) er et godt lag, men ikke ustoppelige, sier Wenger, som gikk på 1-3-nederlag for City på Etihad før landslagspausen.

Se Wengers oppgjør med dommeren i videovinduet øverst på siden!

Han mener laget ble knallhardt straffet av dommer Michael Oliver da Raheem Sterling fikk et meget omdiskutert straffespark på stillingen 2-1 til City. Wenger omtalte Sterling som en "god filmer" i etterkant av oppgjøret.

– Det må du kunne straffe en manager for. Nå ser det ut til at han slipper unna. Man har lov til å si at den dommer dømmer dårlig, men man har ikke lov til å si at han dømmer bevisst mot laget ditt, at han er kjøpt og betalt eller sånne ting. Han angriper integriteten og æren til en annen spiller. Og det mener jeg at han faktisk ikke kan gjøre, sa Erik Thorstvedt i TV 2s Premier League-podkast.

Arsenal fortsetter Premier League-sesongen med en tøff hjemkamp mot Tottenham førstkommende lørdag. Nord-London-derbyet sendes på TV 2 Sport Premium og Sumo lørdag kl. 13.30!