– Det mangler ikke på tilbud, men drømmen er ikke helt innen rekkevidde ennå. Vi får se. Det er spennende tider.

Jo Inge Berget (27) har spilt sin siste kamp for Malmö FF og forlater de svenske seriemestrene etter en strålende sesong for både klubben og ham selv.

Landskampen mot Makedonia sto han over på grunn av skadeproblemer.

– Ikke noe alvorlig, men nok til at Lars Lagerbäck fikk sjansen til å se en annen i den rollen. Det var jo litt av poenget med disse to kampene.

Jo Inge Berget er krystallklar på at han aller helst vil fortsette karrieren i England og Premier League. Selv om det korte oppholdet i Cardiff ble alt annet enn en suksess.

– Hvor jeg havner? Det gjenstår å se, smiler en hemmelighetsfull flankeangriper med milelangt skjegg og tusen muligheter.

– Før hadde jeg bare meg selv å ta hensyn til. Nå er situasjonen en litt annen, sier den nybakte pappa med samboer Lena Marie Midtlyng.

– Hvis det ikke blir England?

– Da er jeg åpen for å prøve noe helt nytt.

– Det snakkes om USA?

– Den amerikanske ligaen holder anstendig sportslig nivå, og det er mange spennende byer i USA. Også for resten av familien.

– Men tidsforskjellen og kampprogrammet «over there»?

– Det må jeg eventuelt ta en grundig diskusjon med Lars (Lagerbäck) om. Landslaget er viktig for meg. Jeg synes det er stort å spille for landet mitt, konkluderer Jo Inge Berget med mange gode år foran seg på fotballbanen.