– Jeg synes ikke vi skal bruke at vi møtte Makedonia som en unnskyldning. Nå møter vi et bedre lag, og med samme prestasjon kan det bli stygt i morgen. Vi er motivert for å revansjere oss, sier Markus Henriksen til TV 2.

Trønderen fikk starte i Skopje, men det er usikkert om han får fornyet tillit etter Lars Lagerbäck bekreftet at han kommer til å gjøre fire-fem endringer på laget under dagens pressekonferanse.

– Vi hadde en god treningsuke, så vi er fryktelig skuffet over prestasjonene. Det er litt forskjell med en privatlandskamp, men det skal ikke stå på motivasjonen, mener Hull-spilleren.

– Samme som mot Aalesund

Tore Reginiussen var ikke med på tapet for Makedonia, men sammenligner kampen med Rosenborgs totalsvikt mot Aalesund. Han innrømmer at det er annerledes å spille privatlandskampene på slutten av sesongen.

– Disse kampene er en utfordring. Det går mot slutten på en lang sesong i Norge, og dem som spiller i Europa er inne i en tøff kampperiode. Det var lite med forholdene og tilskuerantallet mot Makedonia som tilsa at det skulle bli et fyrverkeri, medgir Reginiussen.

– Vi må bare gjøre det beste og utnytte mulighetene. Det er ikke alltid like enkelt å finne de ti siste prosentene, forklarer han, som er krystallklar på at både Norge og Rosenborg må vise seg fra en annen side.

– Må prestere bedre

Mats Møller Dæhli ble byttet inn i pausen og spilte venstrekant i 45 minutter.

– Det var en altfor svak kamp fra oss, og vi må prestere bedre i morgen. Vi var ikke kompakte nok, og fikk ikke gjenvunnet ballen ofte nok til å skape nok trykk, mener Dæhli.

Han vil ikke ha noe av at det skal være lavere tempo i privatlandskampene.

– Alle kamper er ekstremt viktige med tanke på hvordan ting har vært. Vi har ikke prestert, og vi vil at det skal være gøy å se på. Jeg tror ikke folk synes det var så kjekt på lørdag. Vi må gå i oss selv, sier han.

Jo Inge Berget slapp ikke til mot Makedonia. Han forteller at det heller ikke var planen grunnet kneproblemer, men at han er klar for dyst mot Slovakia.

– Det er ikke akkurat sånn at vi har overprestert. Vi har lyst til å avslutte dette med stil, og det sier seg selv at det ikke er dumt å avslutte med en god landskamp, fastslår Malmø-spilleren som er på utgående kontrakt.