Etter å ha løpt 83 yards og scoret sin første touchdown for sesongen sank Marquise Goodwin (26) ned på kne før han tittet mot himmelen.

Det var i det hele tatt utrolig at San Francisco-receiveren spilte kampen.

For bare timer i forkant av hjemmemøtet med New York Giants fikk Goodwin en forferdelig beskjed. Han og konen Morgan Goodwin mistet barnet de ventet.

– Jeg vil bare takke de som virkelig har bedt for Morgan og meg gjennom svangerskapet. Dessverre mistet vi den lille gutten vår på grunn av komplikasjoner, og vi måtte prematurt føde ham i dag tidlig rundt klokken fire. Selv om vi er såret er jeg takknemlig for opplevelsen og for at Gud velsignet meg med en kone som er så modig og tøff som Morgan. Smerten, både fysisk, mentalt og emosjonelt, hun har opplevd, er utrolig. Vær så snill å be for Goodwin-familien, skrev Goodwin i et innlegg på Instagram.

Touchdownen fra Goodwin var med på å bidra til at San Francisco 49ers tok sesongens første seier på ti forsøk. Oppgjøret mot nesten like fortapte Giants endte med 31-21 til California-laget.

Goodwin har spilt i NFL siden han ble plukket opp at Buffalo Bills i draften i 2013. Den 26-årige texaneren kom til San Francicso før årets sesong.

I tillegg til amerikansk fotball har Goodwin en bakgrunn fra friidrettsbanen. Han har deltatt i OL (2012) for USA i lengde. Konen Morgan er også friidrettsutøver og har gull fra junior-VM i 2012 på 100 meter hekk og 100-meter-stafetten.