Fernando Torres har bare startet to kamper for Atlético Madrid denne sesongen.

Med Diego Costa tilgjengelig fra januar, blir det enda vanskeligere for det tidligere Liverpool-esset å overbevise Diego Simeone om at han bør få spille.

33-åringen håper han får dra på lån ut sesongen, og Newcastle og Southampton skal være de aktuelle destinasjonene, melder Mirror.

José Mourinho er desperat etter å kvitte seg med Luke Shaw, skriver Times. De røde djevlene ønsker om lag 200 millioner kroner for backen. Hittil er det bare Fenerbahce som har vist interesse, og den tyrkiske klubben har lyst til å låne ham i første omgang.

Patrice Evra ble løslatt av Marseille etter karatesparket mot en egen supporter. Han har allerede vært i kontakt med flere klubber, ifølge spillerens agent, melder Gazzetta dello Sport.

Denne sommeren var Olivier Giroud svært nær å signere for Everton. Selv om han har slitt med spilletiden etter Alexandre Lacazettes ankomst, insisterer han på at han har en fremtid i Arsenal, ifølge Independent.

PSG har fortsatt ikke tapt en kamp denne sesongen. Likevel ligger manager Unai Emery an til å få sparken, skriver Yahoo.

På Deadline Day hentet Chelsea høyreback Davide Zappacosta. Ifølge Thomas Meunier, som spiller for PSG, la Antonio Conte inn et bud på ham før han hentet Zappacosta, hevder London Evening Standard.

Liverpool er villige til å bruke om lag 50 millioner kroner på å signere Wolverhamptons 17 år gamle midtbanespiller Morgan Gibbs-White, skriver The Sun. Wolverhampton skal på sin side bli gitt ubegrensede midler til å bli Champions League-utfordrere, skriver Mirror.

Daily Star tror Amanda Staveley kan kjøpe opp Newcastle allerede denne uken. Evening Chronicle tror derimot at Mike Ashleys håp om å selge klubben før året er omme henger i en tynn tråd.