Romelu Lukaku fikk en god start på sesongen, men har nå ikke scoret på sine sju siste kamper i alle turneringer for Manchester United.

Snart er supersvensken Zlatan Ibrahimovic tilbake etter skade, men belgieren frykter ikke at spisstjernen kaprer plassen i Manchester Uniteds angrep.

– Det motiverer meg virkelig, fordi vi får tilbake en viktig spiller for troppen, sier Lukaku til Sky Sports News om Zlatans comeback.

SNART TILBAKE: Zlatan Ibrahimovic er snart tilbake etter sin skade.
SNART TILBAKE: Zlatan Ibrahimovic er snart tilbake etter sin skade. Foto: Kirsty Wigglesworth

– Zlatan vil hjelpe oss å ta City
Det er ventet at Ibrahimovic vil være tilbake for fullt etter sin alvorlige kneskade allerede tidlig i januar.

Lukaku håper at svensken vil hjelpe Manchester United til å snyte byrival Manchester City for ligatittelen i Premier League denne sesongen.

For øyeblikket topper Pep Guardiolas Manchester City tabellen åtte poeng foran Manchester United.

– Vi møter hele tiden lag som er vanskelige å spille mot i Premier League. Med Ibrahomvic tilbake så vil det hjelpe oss å hente igjen Manchester City, slår han fast.

– Jeg ble født til å score mål
24-åringen scoret nylig to mål for Belgia i vennskapskampen mot Mexico, som endte 3-3.

Og selv om det har blitt få scoringer for Manchester United de siste kampene, mener Lukaku at han er den fødte målscorer.

– Det var en lettelse å score de målene for Belgia. Jeg ble født til å score mål. Jeg tror ikke mange andre angripere på min alder har scoret så mange mål for landslaget som meg. Jeg er som en leopard i boksen, konstaterer en ubeskjeden Lukaku.

Etter landslagspausen møter Manchester United Newcastle på Old Trafford. Lukaku tror rødtrøyene fra Old Trafford kommer til å levere sterke resultater fremover.

– Vi får mange spillere tilbake etter skade, og forhåpentligvis så kan de bidra til at prestasjonene våre bare blir bedre og bedre utover i sesongen, konkluderer han.