Den franske verdensstjernen Karabatic scoret åtte mål for PSG i 33-28-seieren. Det norske stjerneskuddet Sander Sagosen noterte seg for seks fulltreffere, det samme som lagkamerat Edouard Kempf.

Kent Robin Tønnesen på motsatt banehalvdel ble mestscorende for bortelaget, sammen med Dragan Gajic. Den hardtskytende norske backen scoret fem ganger.

Klatret til topps
PSG-seieren gjør at Sagosen og co. klatrer forbi Veszprém i gruppe B og inntar toppen med 12 poeng. Tønnesen og Veszprém blir stående med 11 poeng.

Franske PSG mot ungarske Veszprém er i øyeblikket det ultimate toppoppgjøret i Champions League for menn. Og to nordmenn bidro sterkt.

De to klubbene er i toppen i sin gruppe, og kjemper om førsteplassen som vil gi direkte plass i kvartfinalen i den gjeveste europacupen.

Giganter
Dette er også de to rikeste klubbene med de største stjernene, blant dem Sander Sagosen for PSG, og Kent Robin Tønnesen for Veszprém.

Sagosen startet med å banke inn fire av de sju første målene til PSG i løpet av kampens første åtte minutter.

Tønnesen og Veszprém slet i 1.omgang og lå under med 14-19 til pause. Tønnesen scoret kun ett.

I 2.omgang var både Veszprém og Tønnesen skarpere. Den norske landslagsspilleren lagde målet som førte ungarerne kun målet bak på 25-26. Han scoret også 26-28 målet, rett før lagkamerat Momir Ilic kom i klammeri med Sagosen og begge to fikk hver sin utvisning.

Etter den situasjonen mistet Veszprém taket på kampen, og PSG fosset inn til 33-28 seier.

Kent Robin Tønnesen får mye spilletid nå som Veszprém mangler sin stjerne på høyre back, Laszlo Nagy.

Tønnesen ble toppscorer for sitt lag med fem mål på ti forsøk.

PSG leder nå gruppe B, ett poeng foran Veszprém. Lagene møtes igjen 18.november

(©NTB)