AMOK: Conor McGregor la hånd på dommeren etter å ha entret ringen som tilskuer.
AMOK: Conor McGregor la hånd på dommeren etter å ha entret ringen som tilskuer. Foto: Skjermbilde/Twitter.

McGregor inntok ringen og angrep dommer

Conor McGregor risikerer å bli kastet ut av UFC-sirkuset etter å ha havnet i en fysisk konfrontasjon med en dommer.

Conor McGregor er i trøbbel etter å ha gått fullstendig berserk under et MMA-stevne i Dublin.

Iren var til stede for å støtte sin lagkamerat Charlie Ward. Da Ward slo John Redmond i første runde klarte ikke superstjernen å styre sin begeistring.

McGregor hoppet inn i buret og feiret på ekstatisk vis med Ward. Da grep dommer Mark Goddard inn og beodret stjernen å forlate ringen. Samtidig ga han iren en liten dult, noe som ikke falt i god jord hos slåsskjempen.

MMA-sportens største stjerne ble aldeles rasende og dro seg ut av grepet på to sikkerhetsvakter før han dyttet Goddard bort fra Redmond som fremdeles satt slagen etter å ha blitt sendt i kanvasen.

Den rabiate iren ble etter hvert geleidet ut av ringen, men en video viser hvordan han forsøker å ta seg inn i ringen enda en gang. Da han blir stoppet på kanten av buret, svarer han med å gi en sikkerhetsvakt en solid leiving.

Å legge hånd på kamplederen er ikke et smart trekk, og nå lurer alle på hva konsekvensene vil bli for McGregor. Selv om stevnet i Dublin var et Belator-stevne, melder danske Ekstra Bladet at McGregor i ytterste konsekvens risikerer å bli kastet ut av UFC-sirkuset.

For tre år siden ble Jason High kastet ut av UFC etter å ha vært i nærkontakt med dommeren. Den gang sa presidenten dette:

– Jeg bryr meg ikke hvor sur eller opprørt du er. Du rører aldri kamplederen. Utilgivelig. Du skal aldri komme tilbake, skriver Ekstra Bladet.